Zaujímavosti

Brusnicová šťava: Prekvapujúce fakty a jej výhody

brusnicová šťava

videní: 969

Obličkové kamene

Existuje mnoho druhov obličkových kameňov, rozoberieme si dva z nich. Kalciumfosfátové a struvitové kamene súvisia s infekciami močových ciest. Za infekciou močových ciest tu stoja baktérie, ktoré uvoľňujú špeciálny druh enzýmu, ktorý poskytuje pomoc pri tvorbe obličkových kameňov.

Ako môžeme tieto baktérie zastaviť? Môžeme ju zastaviť tým, že okyslíme moč, a na to je najlepšie pitie brusnicovej šťavy. Boh obdaril brusnice schopnosťou zvyšovať hladinu kyslosti v ľudskom moči. Nezabúdajte, že táto šťava nie je vhodná pre tých ľudí, ktorí majú sklon k tvorbe obličkových kameňov zo šťavelanu vápenatého a kameňov z kyseliny močovej.

Robí kosti silnými

Bežne sa staráme len o svoju pokožku, vlasy a zuby, ale čo kosti? Koľko z nás sa stará o silné kosti, poďme urobiť niečo naozaj dobré pre naše silné kosti . Špeciálne pre športovcov Silné kosti sú veľmi dôležité , takže na tento účel nikto nemôže poprieť význam a prekvapivé fakty brusnicovej šťavy.

Obsahuje nielen vápnik, ale aj vitamín K, ktorý je ďalším dôležitým vitamínom pre silné kosti. Pomerne zaujímavým zdravým prínosom vitamínu k je, že pomáha zadržiavať vápnik v kostnej matrici a dodáva kostiam vyššiu odolnosť, ktorá zabraňuje strate hustoty kostí. Riziko zlomenín sa tak môže minimalizovať. Vypite jeden pohár brusnicovej šťavy a dosiahnite prekvapivé výsledky.

Žiarivá pleť

Veľmi krásnym kozmetickým výrobkom môžete nazvať brusnice najmä pre ženy. Pre svetlú, žiarivú atraktívnu pleť je brusnicová šťava tou najlepšou voľbou, vďaka prítomnosti kyselín vám toto pekné ovocie poskytne pomoc pri zbavovaní sa všetkých olejov na pleti a uvoľňovaní pórov.

Viete, že táto šťava je dobre bohatá na vitamín c, ktorý poskytuje veľkú podporu pri tom, aby naša pleť bola svieža svetlá. Výhody brusnicovej šťavy sú početné, ale pravidelným pitím tejto šťavy v zime ochránite svoju pokožku pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami.

Sexuálne zdravie

V dnešnej dobe už väčšinou nepoužívame tak čisté a zdravé potraviny, čo má priamy vplyv na sexuálne zdravie. Toto ovocie je plné mnohých vitamínov a minerálov, ktoré sú nevyhnutné pre sexuálne zdravie a podporujú aj správne fungovanie pohlavných žliaz.

Pitím brusnicovej šťavy môžete zlepšiť kvalitu sexuálnej potencie a mužnosti a zvýšiť rozsah tolerancie na pokračovanie procesu pohlavného styku. Najmä pre mužov je toto ovocie veľmi cenné, pretože znižuje pravdepodobnosť rýchleho hodenia a posilňuje erekciu mužského penisu a zvyšuje pôžitok, ktorý pociťovali muži a ženy počas pohlavného styku.

Zvyšuje imunitu

Pre silný a zdravý imunitný systém je vitamín C jedným z najlepších antioxidantov a brusnicová šťava je obdarená vitamínom C. Účinné antibakteriálne vlastnosti brusníc pomôžu v boji proti infekciám.

Pridaním tejto čarovnej šťavy do svojho jedálnička môžete získať výhody z fytochemikálií, ktoré sú v nej prítomné a sú potrebné pre silný imunitný systém. Práve vďaka zdravému imunitnému sme menej náchylní na prechladnutie a chrípkové infekcie.

Zdroj: wonderslist / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov