Tipy a triky

Nekvalitný spánok: Tieto tipy a triky ti pomôžu vyriešiť mnohé zdravotné problémy

spánok

videní: 1.0K

Mávaš problémy so spánkom alebo je tvoj spánok nekvalitný? Vedci nám ukazujú zopár spôsobov, akým môžeme liečiť bežné zdravotné problémy – a to všetko vďaka zmene polohy spánku.

Ak máš rád spánok, tak s radosťou sa dozvieš, že môžeš liečiť mnohé zdravotné problémy počas toho, ako si užívaš svoj spánok. Spánok je čas, kedy si naše telo potrebuje oddýchnuť, zotaviť sa a nabrať silu na nasledujúci deň. Preto je kvalita spánku, ktorú dostávame každú noc, rozhodujúca a môže dramaticky ovplyvniť náš život.

Žiaľ, žijeme v spoločnosti s nedostatkom spánku a hoci väčšina z nás len zriedka dostane odporúčané hodiny spánku kvôli stresu alebo prílišnému množstvu práce, veľa ľudí medzi nami trpí problémami so spánkom. Vedci však tvrdia, že problém so spánkom nemožno vyriešiť. Vo väčšine prípadov sú zmeny, ktoré musíme urobiť, jednoduché a ľahké. Napríklad nájsť si vhodnú polohu spánku, vankúša alebo izbovej teploty. Poloha v ktorej spíš, môže mať obrovský vplyv na tvoje zdravie a tu je návod, ako vyriešiť niektoré z najbežnejších problémov, ktorým čelíš v dôsledku spánku v nesprávnej polohe.

9. Bolesť ramena

Vyhni sa spánku na boku, ak sa zobudíš s bolesťou v ramene. Spi na chrbte s malým vankúšom pod bolestivým ramenom. Tiež môžeš počas spánku objímať vankúš, aby si mal rameno v správnej polohe.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov