Zaujímavosti

Ako vyzerajú tieto ideálne filmové páry po desiatkach rokov?

filmové páry

videní: 1.9K

Ako vyzerajú tieto ideálne filmové páry po desiatkach rokov? V priebehu stáročí sme boli svedkami mnohých filmových párov, ktoré kedysi predstavovali stelesnenie ideálnych partnerov na striebornom plátne.

Tieto nezabudnuteľné filmové páry nielenže oživili kúzlo na obrazovke, ale stali sa aj neoddeliteľnou súčasťou nášho kolektívneho vedomia a zanechali trvalú stopu v našich srdciach. Ako čas neúprosne plynul, prešli mnohými premenami, no ich jedinečná chemia a magický vztah trvajú doteraz. Pozrime sa na to, ako sa tieto kultové filmové páry vyvíjali v priebehu času, prenikli do našich životov a stali sa ikonami romantiky na plátne i mimo neho.

Ako vyzerajú tieto ideálne filmové páry po desiatkach rokov?

Top Gun

Top Gun je úžasný film z roku 1986, ktorý režíroval Tony Scott. Hviezdami sú Tom Cruise a Kelly McGillis.

Keď film vyšiel prvýkrát, niektorí filmoví odborníci mali naň odlišné názory, ale všetci sa zhodli, že parádne vizuálne efekty a hudba boli fantastické. Už mesiac po uvedení ho začalo premietať ešte viac kín, pretože ho chcelo vidieť veľmi veľa ľudí. Rozhodne patria medzi tie najideálnejšie filmové páry všetkých čias.

Aj keď sa film Top Gun spočiatku nie všetkým páčil, zarobil veľa peňazí. Na celom svete zarobil 357 miliónov dolárov, pričom jeho výroba stála len 15 miliónov dolárov. To je veľa ľudí, ktorým sa páčilo sledovať Mavericka a Charlieho v akcii!

Príchod z minulosti

Príchod z minulosti (Blast from the Past) je americká romantická sci-fi komédia z roku 1999, ktorú režíroval Hugh Wilson a v ktorej si zahrali talentovaní Brendan Fraser a Alicia Silverstone. Príbeh sa točí okolo Adama Webbera, ktorý strávil celý život v útulku, ktorý s láskou vybudoval jeho otec. Po 35 rokoch sa konečne vynorí do moderného sveta a jeho nevinnosť a staromódne presvedčenie vytvárajú pri kontakte s ľuďmi súčasnosti niekoľko vtipných a zábavných situácií.

Hoci tento film získal od filmových kritikov zmiešané hodnotenia, treba si uvedomiť, že každý má iný vkus, a film sa stal slávnym. Niektorým tento bizarný príbeh o človeku mimo času poskytuje poriadnu dávku humoru a hrejivých momentov.

Zelená karta

Zelená karta je očarujúca americká romantická komédia z roku 1990, ktorú nakrútil talentovaný Peter Weir a v ktorej si zahrali skvelí Gérard Depardieu a Andie MacDowell. Dej sa točí okolo Američanky, ktorá sa ocitne v manželstve z rozumu s Francúzom. Túto jedinečnú dohodu uzavrú, aby si on mohol zabezpečiť zelenú kartu a zostať v Spojených štátoch.

Vynikajúci výkon Gérarda Depardieua mu priniesol zaslúženú cenu Zlatý glóbus za najlepší mužský herecký výkon. Aj samotný film si odniesol Zlatý glóbus za najlepší film – muzikál alebo komédiu. Okrem toho získal nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší pôvodný scenár. Zelená karta je dojímavý príbeh o láske a nečakaných vzťahoch, ktorý s humorom a jemnosťou ukazuje zložitosť ľudských vzťahov.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov