Zaujímavosti

Život je zmena. Príbeh tohto chlapca ťa dostane

život je zmena

videní: 2.7K

Sam Rouen v 2008 vyhral tretiu sériu súťaže “The Biggest Loser”. V súťaži šlo o to, kto zo súťažiacich zhodí čo najviac kilogramov váhy. Sam v svojich 19 rokoch vážil neuveriteľných 154 kilogramov. Život je zmena. Rozhodol sa zapojiť do súťaže v ktorej stratil neuveriteľných 71 kilogramov.

Sam ma v súčasnosti 29 rokov, pracuje ako profesionálny hasič a návyky, na ktoré si zvykol počas súťaže dodržiava až do dnes. “Zo začiatku som si nebol úplné istý, či to zvládnem. Dnes však určite neľutujem. Toľko sa toho stalo, či už dobrého alebo zlého. Viem, že vo svojom okolí mám úžasných ľudí na ktorých sa dá spoľahnúť,” dodal Sam.

Ako môžeš vidieť na fotografiách, Sama by si po 10 rokoch určite nespoznal. Zhodil 71 kilogramov, našiel si svoju lásku, vykonáva svoju vysnívanú prácu hasiča a objavil sa aj ako model v kalendári plnom hasičov. Ten sa venuje práve podobnému zdravotnému štýlu, akým sa samotný Sam riadi. “Som rád, že pracujem ako hasič, milujem behanie a taktiež to, že môžem pracovať so svojim bratom. Pravidelne športujem, aby som sa udržal v kondícii a taktiež cvičím v posilňovni,” povedal Sam pre austrálsky denník The Daily Telegraph.

Aj napriek tomu, že ma teraz Sam vysnívané telo, minulosť sa na ňom podpísala. “Stále mi chýba sebavedomie ak sa mam obnažovať pred ľuďmi. Napríklad ak som bez trička na pláži, cítim sa veľmi divne.” Samov príbeh je dosť inšpiratívny a ukazuje, čo sa dá dosiahnuť ťažkou drinou a oddanosťou k zdravému životnému štýlu. Po dosiahnutí svojho cieľa stať sa hasičom Sam dodáva, že môžeme sa nachádzať aj na tom najnižšom možnom mieste ale s trochou tvrdej práce a vytrvalosti to zvládneme otočiť vo svoj prospech a splniť si tak svoje životné sny.

Život je zmena

život je zmena

Sam bol obézny už v mladosti

Tretiu sériu súťaže vyhral ešte v roku 2008

154 kg

Finálnych 83 kg

Už 10 rokov sa drží svojho zdravého životného štýlu

Splnil si svoj sen a stal sa hasičom

Dokonca nafotil hasičský kalendár

Našiel svoju životnú lásku, ktorú požiadal o ruku

weight-loss-biggest-losers-sam-rouen-firefighter-68

weight-loss-biggest-losers-sam-rouen-firefighter-69

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov