Tipy a triky

Chudnutie bez cvičenia? Vedci vynašli kúzelnú náplasť!

chudnutie

videní: 2.4K

Chudnutie je strašiakom mnohých obéznych ľudí. Keď zdravá strava a cvičenie nestačí, ľudia často myslia, že im pomôžu lieky, ktoré údajne podporia chudnutie a zdravie tela. Treba však myslieť na vedľajšie účinky. Teraz vedci zo Singapuru tvrdia, že vytvorili nové zariadenie, ktoré pomáha ľuďom bezpečne schudnúť, a funguje to priamym zacielením na telesný tuk.

Nová náplasť, o ktorej sa hovorí, že sa používa rovnako jednoducho, ako nikotínová náplasť a ktorá môže pomôcť pri chudnutí bez cvičenia , bola vynájdená  profesorom Chen Pengom a asistentom profesora Xu Chenjieho z Technologickej univerzity Nanyang v Singapurskej škole chemického a biomedicínskeho inžinierstva.

Problémom mnohých výrobkov na chudnutie je, že sa zameriavajú na hmotnosť vody a nie na čistý telesný tuk. Táto náplasť sa však údajne zameriava priamo na telesný tuk . Pri použití mikroihiel sa uvádza, že zariadenie vkladá do tela liečivá, ktoré pomôžu previesť biele tukové bunky, ktoré telo ukladá, na hnedé tukové bunky, ktoré telo spaľuje, aby produkovalo teplo. V minulosti ľudia tiež používali kryoterapiu alebo mrazenie, aby dosiahli podobný účinok.

chudnutie

Doteraz bola náplasť testovaná na myšiach a mala dobré výsledky. Aplikácia nielenže podporovala konverziu bieleho tuku na hnedý, ale tiež sa zistilo, že obézne myši prestali ďalej priberať na váhe.

Vedci zo Singapuru vynašli náplasť, ktorá dokáže spaľovať telesný tuk bez cvičenia

V súčasnosti existujú rôzne liečebné postupy zamerané na zníženie telesného tuku u obéznych pacientov, väčšina z nich sa podáva orálne alebo injekčne, často vo veľkých dávkach a so závažnými vedľajšími účinkami. Podľa Chena by bolo použitie náplaste nielen jednoduchšie, ale tiež náplasť používa menej prísad ako iné podobné liečby, čo znižuje náklady na výrobu a možné vedľajšie účinky, ktorým budú pacienti čeliť.

Vedci zo Singapuru vynašli náplasť, ktorá dokáže spaľovať telesný tuk bez cvičenia

Obezita postihuje ľudí vo všetkých oblastiach života a môže mať vážne následky, ako je cukrovka a kardiovaskulárne ochorenia. Štúdie v Spojených štátoch tvrdia, že veľa ľudí, ktorí trpia obezitou alebo trpia nadváhou, by mohli za svoj problém obviňovať chudobu, pretože môžu mať obmedzený prístup k čerstvým zdravým potravinám. Okrem toho mnoho ľudí trpí aj genetickými problémami, ktoré by mohli ovplyvniť ich telesnú hmotnosť.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov