Luxusný život

Toto je myslenie ľudí, ktorí zarábajú najviac peňazí

myslenie

videní: 402

 

Keď sa všetci ostatní snažia nájsť svoj cieľ, tí, ktorí sú úspešní, sa riadia tým, čo funguje. Začínajú tým, že nasledujú svoje sklony a podnety záujmu, ale neočakávajú, že všetky aspekty práce budú milé a zábavné. Dávajú si pozor na tie aspekty svojej práce, ktoré naznačujú, že sú na správnej ceste.

Ak nejaký produkt vzbudí záujem, zamerajú sa na jeho rozširovanie a zároveň znížia pozornosť venovanú napríklad menej dobre fungujúcemu produktu. Zistili, že sledovaním úspechov a strojnásobením toho, čo funguje, často nakoniec nájdu niečo, čo ich aj tak môže nadchnúť.

To, čo mnohí považujú za neúspech, oni považujú za údaje

Vždy, keď som si v podnikaní osvojil “stratégiu nádeje”, mal som problémy. Nebol som si vedomý významu využívania neustálej spätnej väzby a údajov, ktoré by mi pomohli viesť veci dopredu. Podnikanie som vnímal skôr ako svoj odraz. Keď veci nefungovali tak, ako som chcel, bral som si veci osobne a bol som zranený. Nikdy však nejde o vás.

Je to o tom, aký systém budujete. Úspešní ľudia vyradia seba a svoju neistotu z hry a namiesto toho, aby sa rozčuľovali, keď veci nefungujú, sa pýtajú, čo sa z toho môžu naučiť. Odvolávajú sa na údaje, nie na svoje ego.

Predpojatosť až po dokončenie

Väčšina ľudí, ktorí sa pokúšajú podnikať, podceňuje množstvo práce, času a energie, ktoré si projekt vyžiada, kým sa zrealizuje. Tí, ktorým sa to podarí, očakávajú, že to bude trvať viac, ako si naplánovali. Keďže sú zaujatí dokončením vecí bez ohľadu na ťažkosti na ceste, je oveľa menej pravdepodobné, že skončia.

 

 

Vedia, kedy sa vhodne prispôsobiť a otočiť, takže môžu zmeniť smer, ale to neznamená, že úplne vyskočia z trate. A nepoužívajú “otáčanie” ako výhovorku, aby sa vyhli výzve dokončiť niečo hodnotné. Nečakajte, že niečo bude ľahké, dokončite všetko, čo začnete, a budete mať výhodu.

Nekategorizujú sa

Najúspešnejší ľudia v skutočnosti nie sú “ľudia na voľnej nohe”, “generálni riaditelia” alebo “umelci”. Možno to o sebe tvrdia, ale v hĺbke duše vedia, že sa vymykajú nálepkám. Prečo je to dôležité? Pretože nálepky sú obmedzujúce. Nútia nás príliš premýšľať a príliš sa zameriavať na špecializáciu a “rozlišovanie”.

Štítky môžu pomôcť ich klientom lepšie pochopiť, ako môžu pomôcť, ale ich myslenie stojí na jednom – nekategorizujú sa. Namiesto toho sú životnou silou. Sú stvorení na to, aby slúžili, rozširovali sa a presahovali. Vo svojej mysli sú neobmedzení. Sú divoké a neúprosné ako rozbúrená hladina mora. Ste aj vy?

 

Zdroj: yourtango / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov