Luxusný život

Toto je myslenie ľudí, ktorí zarábajú najviac peňazí

myslenie

videní: 356

Toto je myslenie ľudí, ktorí zarábajú najviac peňazí: Už viac ako desať rokov podnikám sám na seba. Urobil som toľko chýb, koľko som vyhral. Nasledoval som tých, ktorí uspeli, a trénoval som iných.

Videl som, čo fungovalo a čo prinieslo mne aj iným utrpenie. Niektoré myslenie a spoločné črty spájajú tých, ktorí sa zdajú byť šťastnejší ako ostatní.

Toto je myslenie ľudí, ktorí zarábajú najviac peňazí

Sú ochotní opustiť svoju minulosť

Len málo ľudí, ktorí uspeli v podnikaní, sa pevne držalo svojej minulosti. Môžu mať príjemné spomienky, ale nedovolia, aby minulosť diktovala súčasné konanie, pretože je potrebné sa vyvíjať, prispôsobovať a meniť. To zahŕňa aj to, že sa vzdali príbehov, ktoré mali o sebe, alebo svojich výčitiek. Mnohých starých priateľov museli opustiť.

Tí, ktorí majú problémy s vyrovnávaním úrovne, bývajú príliš sentimentálni a nedokážu zaviesť podstatné zmeny. Musíte sa odpojiť, spáliť minulosť a neustále sa znovuzrodiť, aby ste uspeli nad davom.

Sú “neprimerane” vytrvalí

Najúspešnejší ľudia majú zdanlivo neľudskú vytrvalosť. Môžu byť často kritizovaní za svoju húževnatosť alebo posadnutosť prácou. Majú vieru, že sa dočkajú výsledkov, ak zostanú na ceste a tvorivo nájdu svoju cestu. Zostávajú v pohybe, aj keď sa musia vyvíjať a otáčať.

Vedia, že sa stavajú do obrovskej výhody, keď zostanú pri projekte o niečo dlhšie ako väčšina tých, ktorí to vzdali, pretože to nie je ľahké. Väčšina ľudí nechce ťažkú možnosť. Ale práve to, že v ňom zostávajú, ich odlišuje a zabezpečuje, že sa ich plány uskutočnia. Vedia, že nemôžu zlyhať, ak sa nevzdajú.

 

Nespoliehajú na verenie procesu

Dôvera v to, že veci budú fungovať, vedie k váhaniu a pochybnostiam o sebe samom. Nemôžete slepo veriť niečomu, čo sa ešte nestalo. Vedie to k zbytočným chybám a stratám času. Všetko je neisté. Môžete však veci najprv otestovať. Vďaka tomu máte oveľa väčšiu kontrolu. Úspešní ľudia neustále experimentujú.

Svoje nápady si overujú rozhovorom s ľuďmi predtým, ako sa pustia do väčších projektov. Pred väčšími stávkami uzatvárajú malé stávky. Robia viac toho, čo sa už osvedčilo. Ako môžete otestovať vodu predtým, ako sa do nej ponoríte, aby ste vedeli, že riziko, ktoré chcete podstúpiť, stojí za to?

Riadia sa tým, čo funguje

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov