TOP 10

Najnebezpečnejšie mestá pre dovolenku na svete

mestá

videní: 839

Detroit, Spojené štáty

Na čele rebríčka najnebezpečnejších miest v Amerike podľa časopisu Forbes je “Motor City” s priemerným počtom 1 220 násilných trestných činov na 100 000 obyvateľov.

Caracas, Venezuela

Časopis Foreign Policy označil Caracas koncom roka 2008 za “hlavné mesto vrážd na svete”. Len v decembri toho roku tu bolo zavraždených 510 ľudí a odkedy sa Chávez ujal vlády, počet vrážd údajne vzrástol o 67 %.

Guatemala (mesto), Guatemala

Kvôli vysokej miere drogového násilia sprevádzaného menej ako primeranými politickými a právnymi inštitúciami je mesto Guatemala jedným z najnepokojnejších miest na západnej pologuli. Návštevníkov vyzývame, aby sa vyhýbali verejnej doprave a nevyzerali, že sa stratili, najmä kvôli násiliu súvisiacemu s drogami, ktoré môže potenciálne postihnúť turistov, a vysokému výskytu krádeží autobusov.

Kinshasa, Konžská demokratická republika

Ako hlavné a najväčšie mesto Konžskej demokratickej republiky je sužované vnútornými problémami, ako sú násilie gangov, znásilnenia, škody na majetku, zlé hygienické podmienky a choroby. Aby toho nebolo málo, je obklopené neustálymi občianskymi nepokojmi spôsobenými bojujúcimi povstaleckými frakciami, ako aj neutíchajúcim bojom o kontrolu nad národnými diamantovými baňami.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov