TOP 10

Najnebezpečnejšie mestá pre dovolenku na svete

mestá

videní: 770

Najnebezpečnejšie mestá pre dovolenku na svete: Tak ako sa každá krajina môže pochváliť svojimi mestami, aj každé mesto má svoje zanedbané oblasti; je však dôležité si uvedomiť, že nie všetky mestá sú rovnocenné z hľadiska úrovne nebezpečenstva.

V niektorých najnebezpečnejších metropolách sveta môže už len to, že vyjdete z domu, výrazne skrátiť dĺžku vášho života, zatiaľ čo v iných môže ísť skôr o ochranu vašej peňaženky. V lokalitách, ako je Norilsk, nie je smrtiacim faktorom zločin, ale nebezpečné prostredie. Zatiaľ čo pri niektorých možno prikývnete, pri iných sa pripravte na prekvapenie.

Najnebezpečnejšie mestá pre dovolenku na svete

Johannesburg, Južná Afrika

Pre Juhoafričanov je hlavným sporným bodom otázka, či je väčšia pravdepodobnosť, že vás okradnú v Johannesburgu alebo v Kapskom Meste. Hoci väčšina z nich by pravdepodobne stále poukazovala na Johannesburg, po usporiadaní majstrovstiev sveta vo futbale a niekoľkých pokusoch o zlepšenie jeho imidžu sa situácia možno obracia.

Karáči, Pakistan

Ako jedna z najväčších metropolitných oblastí na svete má za sebou históriu politického a etnického napätia. Veľmi trpí organizovaným zločinom, existujú tu aj značné dlhodobé rozdiely medzi rôznymi skupinami obyvateľstva, ktoré často vedú k napätiu a násiliu. Je tiež všeobecne známe ako ohnisko obchodovania s ľuďmi a hlavná brána pre pašovanie sexuálnych otrokýň na Západ.

Bagdad, Irak

Pre obyvateľov tohto mesta nie je krv ničím novým. Podľa Mercerovho globálneho indexu z roku 2008 bolo toto vojnou zmietané hlavné mesto jedným z najnebezpečnejších miest na svete. A vzhľadom na históriu násilia a vojny Saddámova poprava jeho stav príliš nezlepšila.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov