Tipy a triky

Sedavé zamestnanie: 6 malých trikov, ako spáliť kalórie v práci

sedavé zamestnanie

videní: 686

 

4. Sedenie na stene

Povedzme, že si chceš dať malú prestávku od svojho stola. Všetko, čo musíš urobiť, je nájsť najbližšiu stenu a oprieť sa o ňu chrbtom, pričom sa budeš posúvať smerom dole s pokrčenými kolenami. Nemusíš sa posúvať príliš nízko k podlahe. Vyber si dĺžku, pri ktorej sa cítiš pohodlne a zostaň v tejto polohe aspoň 20 sekúnd.

Toto malé cvičenie a pohyb ti pomôže zapracovať na štvorhlavom svale stehna, sedacích svaloch a lýtkach. Uisti sa, že si približne 60 cm od steny a že tvoje kolená sú správne ohnuté, aby si udržal správne držanie tela.

3. Sťahovanie brušných svalov

Toto sa možno nezdá ako nejaké cvičenie, ale v skutočnosti je to veľmi jednoduchý a ľahký nástroj na udržanie metabolizmu počas sedenia. Stačí stiahnuť brucho na približne 8 sekúnd a potom svaly uvoľniť. 2 série po 8 opakovaní ti pomôžu spáliť približne 100 kalórií.

2. Sediace ABS

Práca na bruchu v sede môže znieť ťažko, ale v skutočnosti je to celkom jednoduché. všetko čo musíš urobiť je zdvihnúť nohy v priamej línii pred seba. Potom môžeš nohy ohnúť v kolenách, kým takmer nedosiahnu hrudník a vytlačiť ich späť do začiatočnej polohy. Pomocou tohto jednoduchého cvičenia môžeš spáliť ďalšie kalórie.

1. Začni sa vrtieť

Aj keď sa vrtenie často spája s ľuďmi, ktorí nevedia udržať pozornosť a sú nepríjemní alebo vystresovaní, v skutočnosti to je skvelý recept na udržanie tvojho metabolizmu v plynulom chode počas mnohých hodín, ktoré musíš presedieť. Je to spôsobené neustálym pohybom tvojich nôh, rúk, panvy a pod. Ak počas dňa budeš neustále v pohybe, podarí sa ti spáliť ďalšie kalórie, ktoré sú pre teba určite dôležité.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov