Tipy a triky

Bežné predmety s mimoriadnym skrytým využitím

predmety

videní: 1.5K

Modré štetiny na zubnej kefke

Má vaša zubná kefka niekoľko modrých štetín? Alebo kedysi mala? Ukázalo sa, že je to dosť dôležitý rozdiel. Modrá farba sa v skutočnosti pridáva preto, aby ste vedeli, kedy je čas vymeniť zubnú kefku. Ak tieto štetinky začnú blednúť alebo sa rozstrapkajú a rozpadávajú, potrebujete novú zubnú kefku. Výmena zubných kefiek vás môže zbaviť až o 30 percent viac zubného povlaku, takže na to nezabúdajte!

Drážka na krabičkách Tic-Tacov

Tic-Tacy sú výbuchom sviežosti vo vašich ústach, ich krabička taktiež patrí medzi predmety, ktoré majú veľmi neočakávané, no praktické využitie. Keď cukríky pretrepete v ich malej škatuľke, môže byť ťažké odhadnúť, koľko ich potrebujete. Ukázalo sa, že na spodnej strane viečka je malá drážka, ktorou môžete vyberať po jednom. Stačí otočiť nádobku hore dnom, uistiť sa, že jedna sedí na viečku, a potom pomaly otvoriť, otočiť zvyšok nádobky a držať viečko v pokoji.

Extra kúsok látky

Možno sa vám už stalo, že ste si kúpili oblečenie a prekvapilo vás, že ste dostali kus látky navyše. Nie je určený na šitie, ako sa väčšina ľudí zvyčajne domnieva. Namiesto toho je to skúšobný kus, keď používate nový prací prostriedok, bielidlo alebo iný čistiaci prostriedok. Vložte látku a budete vedieť, či je bezpečné vložiť celý kus oblečenia.

Zdroj: list25 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov