Tipy a triky

Prečo je spánok v chladnej miestnosti pre nás to najlepšie?

spánok

videní: 2.5K

6. Zabraňuje kvasinkovým infekciám

Ženy môžu kvasinkovým infekciám predchádzať tým, že budú spať v miestnosti, ktorá má nižšiu teplotu. Baktérie a huby radi žijú v teplom a vlhkom prostredí, takže udržiavanie chladu v miestnosti im zabráni šíriť sa ako blesk cez noc.

7. Môže tiež pomôcť zlepšiť mužskú plodnosť

Je to z toho dôvodu, že dlhodobé vystavenie teplu môže nepriaznivo ovplyvniť plodnosť mužov. Tomu môže zabrániť spanie v chladnej miestnosti spolu s nosením voľnej spodnej bielizne. Ak plánuješ dieťaťa v dohľadnej dobe, je to ďalší dôvod, prečo termostat znížiť.

8. Udržuje „zlé“ tuky preč

Spánok v chladnej miestnosti môže zlepšiť metabolizmus nášho tela, aktivovať naše „ hnedé tuky “, ktoré spaľujú kalórie. Môže tiež pomôcť vylúčiť nežiaduce tuky z nášho tela, čo môže mať za následok chudnutie.

9. Môže pomôcť zmierniť bolesť a zápal

Rovnako ako priloženie ľadu alebo studeného obkladu na opuchnuté alebo zapálené miesto na tele, môže mať aj spánok v studenej miestnosti upokojujúci účinok, ktorý pomáha proti bolesti a zápalu, ktoré by inak mohli prerušiť tvoj spánok. To by mohlo byť jedným z dôvodov, prečo mnoho športovcov uprednostňuje po zápase spánok v chladnej miestnosti.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov