Tipy a triky

Nadváha? Tieto tipy vám pomôžu zhodiť nadbytočné kilá

nadváha

videní: 951

Rýchlemu občerstveniu sa vyvaruj

Drž sa ďalej od fast foodov a nezdravých jedál, ktoré nemajú skoro žiadnu výživovú hodnotu a hodinu po nich si opäť hladný. Nezdravé jedlá ako pizza, hamburgre a podobne, sú mastné a namiesto chudnutia s nimi budeš ešte aj priberať.

Aplikácia počítajúca kalórie

Mnoho ľudí konzumuje viac kalórií, ako si myslí. Nájdi rovnováhu medzi obmedzením kalórií a cvičením, aby si mal kalórie v deficite. V tomto perfektne pomôžu niektoré aplikácie. Po prípadnom úspešnom dni budeš motivovaný na ďalšie strategické dni.

Hlad je prezlečený smäd

Keď cítiš hlad, opýtaj sa sám seba, či si skutočne hladný, alebo sa iba nudíš. Vo väčšine prípadov stačí vypiť pohár vody a nájsť si niečo iné na práci.

TOP10 jednoduchých tipov, ako zhodiť prebytočné kilá

 

 

Zmeny musia byť postupné

Neoplatí sa ísť do všetkého bez rozmyslu, či už v jedálničku alebo v pohybovom režime. Rob pomalé a neustále zmeny vo svojom životnom štýle, kým sa tvoje zdravie nevráti do normálu, a potom sa pusti do skutočnej práce.

Plánovanie a príprava jedla

Bol by si prekvapený, koľko kalórií týmto spôsobom dokážeš zregulovať. Možno síce budeš musieť tráviť v kuchyni viac času, ale ušetríš tým peniaze aj nervy pri vyberaní toho správneho menučka.

TOP10 jednoduchých tipov, ako zhodiť prebytočné kilá

Neskladuj doma nezdravé jedlá

Každému z nás behá pri ležaní pri telke myšlienka na balík čipsov alebo niečoho podobného, na čom sme závislí a z čoho radi ďobkáme. Keď ale tieto jedlá nebudeš mať doma, jednoducho si ich nedáš. A chodiť večer do obchodu len kvôli čokoláde sa ti zrejme nebude chcieť.

 

Zdroj: Adme | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov