Tipy a triky

Nadváha? Tieto tipy vám pomôžu zhodiť nadbytočné kilá

nadváha

videní: 915

Trápi vás nadváha? Tieto tipy vám pomôžu zhodiť prebytočné kilá. Niekedy sa ani hodiny v posilňovni plné potu a bolesti neodrazia na váhe alebo výzore a požadovaná kondícia sa môže javiť ako nedosiahnuteľná. Tu je pár trikov, vďaka ktorým pôjdu kilá dole.

Práca na tele si vyžaduje nielen intenzívny tréning, ale aj zmenu stravovania a denného režimu. Kilá dokážu ísť dole aj bez titanského úsilia a nákladných investícií. Ak práve teraz rozmýšľaš nad tým, že by si zmenil svoje život k lepšiemu a začal sa starať o svoje telo, tak práve pre teba tu je niekoľko trikov, ako dosiahnuť požadované výsledky.

 

 

TOP10 jednoduchých tipov, ako zhodiť prebytočné kilá

Chôdza

Je naozaj podceňovaná. A pritom ju môže robiť úplne každý, kdekoľvek a úplne zadarmo! Stačí ísť z domu o niečo skôr a prejsť sa aspoň 30 minút na autobusovú zastávku. Po ceste domov môžeš predčasne vystúpiť o pár zastávok a zasa sa na pol hodinku prejsť.

70 % pravidlo

Keď máš niečo na obed, nezláduj všetko behom dvoch minút len preto, že si hladný. Zjedz iba 70 % svojho jedla, trochu sa porozprávaj s okolím, napi sa vody a oddychuj. Po chvíli si všimneš, ako sa jedlo postupne usádza v žalúdku a pocit hladu odchádza.

Tanieriky namiesto tanierov

Možno sa ti to zdá hlúpe, ale keď vidíš tanier poloprázdny, máš pocit, že si musíš naložiť ešte viac. Ide o rozdiel vo vizualizácii. Kým málo jedla na tanieri vyzerá, že ti ešte jedna porcia chýba, na menšom tanieri bude jedlo vyzerať objemnejšie. Občas nie je na zahodenie oklamať vlastný mozog.

 

 

TOP10 jednoduchých tipov, ako zhodiť prebytočné kilá

Jesť kalórie = spáliť kalórie

Jediný spôsob, ktorý skutočne funguje, je spáliť viac kalórií ako príjmeš. A toto je v podstate mantra každej jednej diéty.

Zvýš príjem vody, kilá nezhodíš vďaka sladeným nápojom

Voda je veľmi dôležitý faktor pri redukcii hmotnosti. Voda zbavuje tvoje telo toxínov. Počas chudnutia môžeš vypiť 4 až 5 litrov denne.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov