Tipy a triky

TOP10: O toto obohať kúpeľ, aby si zlepšil svoje zdravie

kúpeľ

videní: 791

Kúpeľ s medom

Med je plný  antioxidačných, antibakteriálnych, protiplesňových a protizápalových zložiek. Má výhody spojené s vyhladzovaním pokožky, pretože je to skvelé hydratačné činidlo pre vaše telo.

Množstvo: 1 šálka

Citrón

Citrónové kúpele ti pomôžu s mastnou pokožkou a udržia ťa v čerstvom stave. Citróny zabíjajú zápach, sú antiseptické a majú dezodoračný účinok. Spôsobia, že tvoja pokožka vyzerá mladšie, pretože tiež pomáhajú zbaviť sa vrások.

Množstvo: 3-4 plátky citrónov

Mlieko v kúpeli

Mliečne kúpele môžu liečiť veľa kožných ochorení. Tento typ kúpeľa napomáha suchej pokožke, pretože obsahuje kyselinu mliečnu, ktorá pôsobí ako exfoliátor. Bielkoviny, aminokyseliny, tuky a vitamíny A a D nachádzajúce sa v mlieku ti môžu pomôcť zmierniť bolesť spálenej pokožky.

Množstvo: 1 – 2 šálky

Olivový olej

Extra panenský olivový olej má veľa výhod, ktoré môžu zlepšiť tvoje zdravie. Vaňa s olivovým olejom rýchlo zjemní pokožku . Zatočí so suchými rukami a chodidlami a vlasy môžu vyzerať žiarivejšie.

Množstvo: 1 šálka

Kúpeľ s kávou

Kávové zrná majú veľa antioxidačných a protizápalových vlastností. Kávový kúpeľ dočasne dehydratuje tuky a zlepšuje krvný obeh.

Množstvo: 4 šálky espressa

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov