Zaujímavosti

101-ročná žena stále pracuje a radí, ako zostať mladým

žena

videní: 1.1K

Viete si predstaviť, že by ste v takom veku ešte pracovali? Táto žena vám dokáže, že vek je iba číslo a v skutočnosti to môže vyzerať úplne inak.

Starnutie je trpký pocit. Na jednej strane si môžeme užívať zrelosť a sebadôveru, ktorá rastie s každými narodeninami – už sa nestaráme o to, čo si myslia ľudia, a máme odvahu robiť to, čo nás skutočne robí šťastnými. Na druhej strane prichádzajú problémy s návratom, ťažké lúčenie s blízkymi a uvedomenie si, že život beží rýchlo. Staroba však nemusí byť desivá a Jayne Burns, ktorá práve oslávila 101. narodeniny, je tu, aby nám ukázala, ako na to. Táto žena je stále zamestnaná.

Zoznámte sa s Jayne Burnsovou – 101-ročná žena, ktorá stále pracuje na čiastočný úväzok

Dožiť sa impozantných 100. narodenín je pozoruhodný úspech – viem, že keď príde môj čas, usporiadam oslavu storočia! Ako sa však človek dožije takého úctyhodného veku a stále má chuť zabávať sa a užívať si život plnými dúškami? Zdá sa, že Jayne Burnsová rozlúštila kód alebo našla prameň mladosti. V skutočnosti je jej odpoveď jednoduchá: “Hýbte sa.”

Táto inšpiratívna žena z Ohia sa nedávno dožila 101 rokov. Sama sa vozí do práce a späť – na čiastočný úväzok v miestnom obchode s remeselnými výrobkami, ktorý prijala ešte v roku 1997 po smrti svojho milovaného manžela. Mnohí pravidelní návštevníci, ktorí zavítajú do obchodu, radi vidia Jayne – stala sa neoddeliteľnou súčasťou komunity. Jayne svoju prácu miluje a mieni v nej pracovať aj v dohľadnej budúcnosti: “Budem pracovať tak dlho, ako budem môcť, alebo tak dlho, ako ma budú chcieť,” povedala v jednom rozhovore.

Jayne ste už pravdepodobne videli na TikToku – prvýkrát si získala širokú pozornosť pred niekoľkými rokmi, keď jej spolupracovníčka Maggie Husvar prvýkrát zdieľala videá svojej vtedy 98-ročnej kolegyne. Vysoký duch a bezprostrednosť Jayne sa čoskoro stala inšpiráciou pre mnohých ľudí bez ohľadu na ich vek.

“Budem pracovať tak dlho, ako budem môcť, alebo tak dlho, ako ma budú chcieť”: Jayne verí, že jej práca jej pomáha zostať aktívnou

Jayne sa stala virálnou na TikToku, keď jej spolupracovníčka Maggie zverejnila video, na ktorom Jayne zdieľa múdrosti o tom, ako žiť dlhý a šťastný život.

Oslava 101. narodenín je nielen skvelým spôsobom, ako sa zamyslieť nad prežitým životom, ale aj zdieľať múdrosti s mladšou generáciou. Svoju mladosť pripisuje celoživotnej aktivite: “Celý život som bola aktívna a robila som rôzne veci. Takže si myslím, že to mi pomohlo viac ako čokoľvek iné,” podelila sa o svoje dojmy. Život však nebol bez skúšok – Jayne bojovala s rakovinou a porazila ju. To ju prinútilo upraviť si stravu a sledovať príjem cukru. Jej láska k sladkostiam však nakoniec zvíťazila a ona si občas dopraje chutné pochúťky.

Jayne pevne verí v stabilný a spoľahlivý režim – je presvedčená, že zohráva dôležitú úlohu pri udržiavaní jej energického ducha. Jayne stále dodržiava rovnaké kozmetické postupy ako v mladosti: “Používam hydratačný krém a make-up. Usúdila som, že som to robila celý život, tak s tým neprestanem ani teraz.” Tak toto je prístup, ktorý človeka udrží mladého!

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov