Luxusný život

Tieto obyčajné veci sú extrémne drahé

veci

videní: 6.3K

3. Toaletný papier

Samozrejme, tento zoznam by nebol úplný, keby sme nespomenul obľúbený drahý toaletný papier. Ako viete, cena obyčajného toaletného papiera sa v posledných rokoch zvýšila.

Hovoríme o toaletnom papieri, ktorý austrálska spoločnosť Toilet Paper Man predávala za 1,5 milióna dolárov za rolku. Áno, čítate správne. Nie je to preklep. Toaletný papier bol vyrobený z 24-karátového zlata, preto mu patrí titul najdrahšej rolky toaletného papiera na svete. Podľa ich stránky bol kupujúcemu doručený osobne spolu s fľašou šampanského.

2. Diamantové vrecúško na čaj

Diamantové vrecúško na čaj vyrobila šperkárska spoločnosť Boodles na oslavu 75. narodenín spoločnosti PG Tip. Dizajn so 100 diamantmi na jeho boku, 80 diamantmi na šnúrke a 100 diamantmi vo vnútri čajového vrecúška. Samozrejme, nenazývalo by sa to čajovým vrecúškom, keby sa doň nepridali čajové lístky, takže sa rozhodli dať dovnútra aj vzácne drahé čajové lístky. Vzácne čajové lístky boli nazbierané v najstaršej záhrade v Indii. Okrem toho sa jeho cena pohybuje okolo 10 000 dolárov, čím si nárokuje na titul najdrahšieho čajového vrecúška na svete.

1. Dáždnik

Skutočne unikátny dáždnik, pretože je vyrobený z krokodílej kože. Ide o vysokokvalitný vode odolný dáždnik s cenovkou 50 000 dolárov. Navrhol ho Angelo Galasso pre taliansku luxusnú značku Billionaire Italian Couture, ktorá je určená len pre mužov. S týmto jedinečným dáždnikom nebudete mať problém vyniknúť v dave, ale zaujímalo by nás, ako je ťažký.

Zdroj: wonderlist | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov