Luxusný život

Tieto obyčajné veci sú extrémne drahé

veci

videní: 6.0K

Viete si predstaviť, že za obyčajné veci každodennej potreby utratíte stovky, ak nie tisícky eur? Zrejme pre nás bežných smrteľníkov je to niečo nepochopiteľné a nepredstaviteľné. Tieto obyčajné vecí vás však prekvapia svojou cenou. 

Existujú niektoré bežné výrobky, ktoré používame každý deň a ktoré sú pomerne drahé, než je ich bežná cena. Sú to cenovo dostupné, nie až tak výnimočné obyčajné veci, ktoré používame každý deň bez toho, aby sme sa nad nimi veľmi zamýšľali. Od zubnej pasty až po záchodovú dosku, tak obyčajné veci máme na mysli. Sú to luxusné verzie každodenných výrobkov. Niektoré spoločnosti vyrábajú tieto bizarné limitované edície alebo jednorazové výrobky, ktoré sú extrémne drahé.

Väčšinou, ak nie všetky, si tieto drahé, obyčajné veci môžu kúpiť len bohatí ľudia, ktorí si tieto “luxusné” záležitosti môžu dovoliť.

Tieto veci sú extrémne drahé

10. Zubná pasta

Spoločnosť Theodent predáva svoj výrobok zubnú pastu Theodent 300 za približne 99,99 dolárov. Pýtate sa, prečo je taká drahá? Nuž, spoločnosť Thodent tvrdí a uvádza údaje, že ich zubná pasta funguje pri remineralizácii skloviny a spevňovaní zubov lepšie ako mnohé špičkové spoločnosti vyrábajúce zubné pasty. Dokážu to bez použitia fluoridu, čo je neuveriteľné, pretože možno viete, že fluorid je dobrý a veľmi dobre funguje pri spevňovaní zubov, ale je tiež známe, že má určité zdravotné riziká.

Ich údaje tiež ukázali, že funguje lepšie ako fluorid. Ako to robia? Nuž, vo svojej zubnej paste používajú kakao z rastlín. Extrahujú dobrú časť kakaa nazývanú “teobromín”, ktorú potom zmiešajú s vápnikom a fosfátom. Na rozdiel od fluoridu nie je pre naše telo škodlivý, preto nie je problém, ak ho prehltneme.

9. Sponky

Ak ste naozaj bohatí a chcete míňať peniaze nejakým nezvyčajným spôsobom, potom to môže byť jedna z možností, ktorú máte. Pravé zlaté sponky vyrába spoločnosť s názvom Oooms. Ich 24 kusov vyrobených zo 14-karátového zlata stojí vyše 71 dolárov, ale dobrou správou je, že nie sú určené len na zošívanie papierov.

Podľa ich stránky sa tieto “luxusné kúsky” dajú nosiť na oblečení, aby spestrili nudné prostredie. Takisto sa tieto luxusné kúsky dajú použiť s akoukoľvek bežnou zošívačkou, takže nemusíte míňať ďalšie peniaze na kúpu špeciálneho druhu zošívačky. Počas obedňajšej prestávky v práci sa môžete kolegom nenútene pochváliť týmito zlatými sponkami.

8. Vlnené ponožky

Tento jednoduchý pár ponožiek nie je posiaty zlatom ani diamantmi. Je však vyrobený z drahej, najvzácnejšej vlny nazývanej “vicuna”. Je to vlna vzácnych andských zvierat. Táto spoločnosť FLAKE vám ich vyrobí “osobne” na mieru a pošle vám ich v perfektnej drevenej škatuli len za 1188 dolárov. Ak strácate nápady, čo kúpiť svojmu bohatému manželovi, toto by mohla byť jedna z možností. Luxusný pár ponožiek pre jeho nohy, aby mu v zime bolo teplo, keď neúnavne pracuje vo svojej kancelárii.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov