Tipy a triky

10 tipov, ktoré môžu zvýšiť vašu bezpečnosť

bezpečnosť

videní: 6.1K

8. Noste so sebou zarážku na dvere.

Bohužiaľ, hotelové zámky nie sú vždy spoľahlivé. Mohli by sa dať ľahko vylomiť a v prípade straty alebo prípadnej krádeže kľúča sa zámky nie vždy vymieňajú. Preto pre väčšiu bezpečnosť používajte zarážku na dvere, keď sa sprchujete, spíte v noci alebo vždy, keď ste vo vnútri.

 

 

9. Vedzte, kde sa vo výťahu postaviť.

Ak je vo výťahu dostatok miesta a môžete si vybrať, kde budete stáť, postavte sa vedľa ovládacieho panela chrbtom k bočnej stene. Takto budete vidieť všetkých vo výťahu na rozdiel od situácie, keď by ste stáli tvárou k východu a chrbtom by ste boli otočený k ľuďom stojacim za vami. Ak do výťahu vstúpi podozrivá osoba, stlačte čo najviac tlačidiel a okamžite vystúpte.

10. Vo verejnej doprave si vyberte správne miesto na sedenie.

Ak nie je príliš veľa ľudí a máte možnosť vybrať si miesto na sedenie vo verejnej doprave, neponáhľajte sa a urobte tak. Lepšie je vybrať si miesto pri uličke v blízkosti vodiča. Takto sa vyhnete tomu, aby ste boli zahnaní do kúta, a ľahšie vystúpite, ak vás niekto obťažuje. Nie je tiež dobrý nápad stáť v blízkosti východu, pretože keď sa dvere otvoria, niekto by vám mohol vziať kabelku.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov