Foto

Toalety v týchto krajinách sa líšia: Tieto rozdiely vás prekvapia

toalety

videní: 2.5K

V Japonsku existuje systém zvaný Sound Princess (zvuková princezna)

Niektoré Japonky môžu byť v rozpakoch, že ich počas pobytu na toalete počujú ostatní. Na zníženie tohto stresu a zakrytie zvuku inžinieri vytvorili zariadenie, ktoré vydáva zvuk splachovania bez potreby skutočného spláchnutia, takže nedochádza k plytvaniu vodou.

V týchto krajinách si na toaletu radšej prineste vlastný toaletný papier

V mnohých krajinách, napríklad v Číne alebo Kórei, je nosenie toaletného papiera rozšírené. Často sa to odporúča kvôli možnosti, že verejné toalety nie sú dostatočne zásobené. Mať kompaktné balenie je rozumné opatrenie, ktoré vám zabezpečí dobrú pripravenosť na každú situáciu.

ĎALŠÍCH 5 PRÍKLADOV: TAKTO SA LÍŠIA TOALETY PO SVETE

Toalety v Kambodži majú striekaciu hadicu

Kambodžské toalety majú niekoľko vlastností. Verejná toaleta je vzácna vec. Použitý toaletný papier musíte hádzať do koša, pretože mnohé kanalizačné systémy si s toaletným papierom neporadia. Po tretie, na záchode majú rozprašovaciu hadicu, ktorá slúži na umývanie sa a splachovanie záchoda.

Verejné toalety v Japonsku môžu mať núdzové tlačidlo

Niektoré verejné toalety v Japonsku majú veľmi užitočnú funkciu – núdzové tlačidlo. Cudzinci si ho niekedy mýlia so splachovacím tlačidlom. Pošle alarm bezpečnostnej službe, aby kabínku skontrolovala. Je to obzvlášť dobré zariadenie pre staršiu populáciu, ktorá môže potrebovať pomoc.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov