Foto

Toalety v týchto krajinách sa líšia: Tieto rozdiely vás prekvapia

toalety

videní: 2.5K

Hovoriť o používaní toalety možno nie je vzrušujúce, ale podobne ako spánok a jedlo je to niečo, čo robíte každý deň. Zatiaľ čo doma môžete kontrolovať, ako riešite svoje potreby v kúpeľni, pri cestovaní, najmä do iných krajín, to nie je vždy možné.

POZRITE SI, AKO SA LÍŠIA TOALETY V RÔZNYCH KRAJINÁCH

Väčšina záchodov v ázijských krajinách nezvláda toaletný papier

Väčšina záchodov v ázijských krajinách nebola navrhnutá na používanie toaletného papiera. Na rozdiel od nás, ktorí môžeme toaletný papier splachovať do záchoda, mnohí Ázijčania používajú na vyhadzovanie toaletného papiera osobitný odpadkový kôš.

Ak chcete zistiť, či toaleta zvládne toaletný papier alebo nie, mali by ste v kúpeľni hľadať odpadkový kôš. Ďalším spôsobom je venovať pozornosť nápisom o používaní toaletného papiera v priestore kúpeľne.

Na mnohých miestach v Číne sú stále používané drepové toalety

V mnohých oblastiach Číny sa nachádzajú tradičné drepové toalety, najmä verejné toalety. Napriek tomu blogeri tvrdia, že cestujúci majú aj možnosť sedieť. Niektorí ľudia majú problémy s rovnováhou v skrčenej polohe, najmä keď cestujú čínskym vlakom.

Ľudia na Antarktíde používajú prenosné toalety

Cestovatelia sa delia o to, že na Antarktíde sú špeciálne stany pre toalety. Môžete nájsť špeciálnu toaletu na malú a veľkú potrebu. Toalety na vykonávanie veľkej potreby sú prenosné a môžu váš odpad zabaliť a uzavrieť do plastového vrecka.

Tieto špeciálne prenosné japonské toalety sú celkom zaujímavé, po skončení svojej záležitosti “musíte stlačiť tlačidlo, aby sa vrecko uzavrelo. Dokončenie procesu utesnenia trvá 2 minúty”. Potom vrecko s výkalmi odložíte do odpadu.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov