Tipy a triky

Vzťah: Terapeuti odhalili denné zvyky, ktoré vám zlepšia vzťah!

vzťah

videní: 1.4K

 

Venujte pozornosť maličkostiam

To môže znamenať, že si začnete všímať jemné pocity a potreby svojho partnera, ktoré ste predtým nikdy nevnímali. Tieto signály sa nazývajú “ponuky”, jemné signály, ktorými sa váš partner uchádza o pozornosť, od žmurknutia až po otvorenú otázku. Ak ich necháte bez povšimnutia, môže to viesť k nevôli, pretože vaša drahá polovička môže mať pocit, že jej potreby nie sú naplnené.

 

 

Robte domáce práce spoločne

Zdá sa, že v súčasnosti sa domáce práce rozdeľujú medzi dvojicu viac ako pred niekoľkými desaťročiami, pretože muži častejšie pomáhajú v domácnosti. Nie je prekvapujúce, že výskum zistil, že páry sú šťastnejšie, keď sa o domáce práce delia, najmä o umývanie riadu. Zdá sa, že spoločné vykonávanie každodenných prác je kľúčom k šťastnému manželstvu.

A POKRAČUJEME, TÝCHTO ĎALŠÍCH 5 ZVYKOV TAKTIEŽ ZLEPŠÍ VÁŠ VZŤAH

Vzájomne sa chváľte

Vzájomné vyjadrovanie vďačnosti a uznania je dôležitým základom každého vzťahu. Môže to byť čokoľvek od toho, že im poviete, akí sú úžasní, cez pochvalu ich vzhľadu a oblečenia až po to, že im poviete, ako veľmi si ich vážite. Štúdie zistili, že to môže pomôcť partnerom, ktorí majú nízke sebavedomie, čo podľa nich môže skutočne zlepšiť vzťah.

 

 

Smejte sa spolu

Všetci vieme, že smiech môže byť sociálnym lepidlom pre všetky vzťahy a niečím, čo nás magicky zblíži. V skutočnosti sa zistilo, že spoločný smiech vás zbližuje, pretože máte pocit, že vidíte svet rovnako. Zdá sa, že smiech vás viac ako kedykoľvek predtým zbližuje s tým, koho milujete, a posilňuje váš vzťah.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov