TOP 10

Tieto veci robíš často a môžu byť nebezpečné!


videní: 833

Ľudia majú  zmysel, ktorý im pomáha predpokladať, kedy sú v nebezpečenstve. Nie je však možné predpovedať všetky situácie, najmä ak ide o veci, ktoré robíme každý deň a myslíme si, že sú neškodné… No zdanie môže klamať. Tieto veci robíme často a môžu byť pre nás nebezpečné.

Tieto veci pre nás môžu byť nebezpečné!

Pitie z plastových fliaš

Mikroplasty sa nachádzajú aj v plastových fľašiach. Tieto mikroplastiky ohrozujú ľudské zdravie. Zložky nachádzajúce sa v plastových fľašiach môžu znižovať plodnosť, zvyšovať telesný tuk, mať negatívny vplyv na nervový a imunitný systém, ovplyvňovať vývoj mužských pohlavných orgánov, podporovať detskú obezitu a zvyšovať šance na rozvoj kardiovaskulárnych chorôb. Tieto fľaše sú ešte škodlivejšie pre deti.

Využívaš chemické čistenie odevov

Chemické čistenie je jednoducho chemické. Pri čistení odevov sa používa veľa nebezpečných chemikálií a niektoré sa môžu udržať na látke. Pri vdychovaní týchto chemikálií existuje šanca, že by si si mohol podráždiť dýchacie cesty a oči, spôsobiť bolesti hlavy, závraty a problémy so zrakom.

Zadržiavanie kýchania

Nikdy by si nemal zadržiavať kýchanie. Ak to robíš, existuje šanca, že by ti mohli prasknúť ušné bubienky tlakom vzduchu, ktorý sa dostane do uší. Ovládanie kýchania môže tiež spôsobiť prasknutie krvných ciev v očiach, nose a ušiach .

Tlačenie pupienkov

Po prvé, tlačenie pupienkov ich môže zhoršiť a dokonca spôsobiť jazvy, takže to skutočne nie je užitočné. Existuje oblasť tváre známa ako „ trojuholník smrti “, ktorý má priame spojenie s mozgom a ak tam spôsobíte infekciu pokusom vytlačiť pupienky, môže to ľahko zasiahnuť nervový systém a spôsobiť komplikácie s videním, paralýzu , meningitídu a v najhorších prípadoch smrť. Ak sa ti niekedy žiada vytlačiť pupienok, jednoducho sa zabav s gumičkou a zápästím a túžba zmizne.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov