Tipy a triky

Vzťah: Terapeuti odhalili denné zvyky, ktoré vám zlepšia vzťah!

vzťah

videní: 1.4K

Prejavujte si uznanie

Existuje mnoho spôsobov, ako prejaviť partnerovi vďačnosť a uznanie, a všetky sú účinné. Výskum ukázal, že úžasné na vďačnosti je to, že čím viac sa cítite ocenení, tým viac si ceníte svojho partnera. Vďačnosť bola tiež spojená s oddanejšími a dlhotrvajúcimi vzťahmi, čo naznačuje, že je dôležitou súčasťou šťastného vzťahu.

 

 

Vyriešte svoje spory v ten istý deň

Láska nie je vždy raj, a keď sa vyskytnú hádky, je dôležité riešiť ich zdravým spôsobom. Jedným z dôležitých spôsobov je uistiť sa, že ste sa o tom porozprávali a že ste problém prekonali spoločne v ten istý deň, ak je to možné. Zistilo sa totiž, že po prebdenej noci je ťažšie zbaviť sa negatívnych emócií, preto je lepšie nenechať to ťahať niekoľko dní.

Nájdite si čas na pozdrav a rozlúčku

Stačí len niekoľko sekúnd, aby ste svojmu partnerovi ukázali, aký je dôležitý. Hoci sa to môže zdať ako nepodstatný detail, môže to výrazne posilniť váš vzťah tým, že im ukážete, že vám chýbali a že sa tešíte, keď ich opäť uvidíte, aj keď sú vyčerpaní.

V skutočnosti viacerí pároví poradcovia hovoria o dôležitosti vzájomného pozdravu a rozlúčky, aby sa medzi vami prestala hromadiť akákoľvek nevraživosť. Môže vás to po dni odlúčenia znovu spojiť a ukázať, že vám na sebe záleží.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov