Foto

Správne oblečenie dokáže zlepšiť vašu postavu!

oblečenie

videní: 4.8K

Oblečenie je viac ako len materiálny obal, ktorý nás zakrýva. Oblečením vyjadrujeme našu osobnosť, štýl a sebavedomie. Správne zvolené oblečenie môže posilniť našu sebadôveru a pomôcť nám vytvoriť prvý dojem.

Pri výbere oblečenia by sme mali zohľadniť naše telo a jeho individuálne vlastnosti. Každý máme iný tvar tela a nie každý štýl oblečenia sa nám rovnako hodí. Je dôležité poznať svoje telo a vedieť, aké strihy a vzory nám najviac lichotia. Správne zvolené oblečenie dokáže našu postavu vylepšiť, zdôrazniť naše výhody a zakryť prípadné nedostatky. V tomto článku vám prinášame niekoľko užitočných trikov a tipov, ako zlepšiť svoju postavu prostredníctvom vhodného oblečenia.

Oblečenie štylizujte pomocou vodorovných čiar

Dlhé roky sme boli presvedčení, že ak chcete vyzerať štíhlejšie, musíte nosiť potlače s vertikálnymi líniami, ale nemôžeme byť ďalej od pravdy. Štúdia, ktorú uskutočnil výskumný tím na univerzite v Yorku, dokázala, že táto potlač spôsobuje, že naše telo vyzerá objemnejšie. Vysvetlenie je založené na dvoch optických ilúziách, ktoré ovplyvňujú spôsob, akým vnímame vzdialenosti, v závislosti od toho, či sú čiary horizontálne alebo vertikálne.

Výstrihy do V sú našimi priateľmi

Výstrih do V je vhodný pre všetky typy postáv, pretože pomáha zmenšiť objem v oblasti hrudníka a zvýrazňuje jeho prirodzený tvar (v závislosti od hĺbky výstrihu). Okrem toho predlžuje krk a zmenšuje ramená (ak máte široké ramená).

Vybrať si správnu šírku ramienok je dôležité

Šírka ramien, veľkosť poprsia a tvar ramien sú dôležité pri výbere typu ramienok, ktoré vám najlepšie sedia. Ak chcete širšie ramienka, oddeľte ich od seba a spojte ich, aby tieto oblasti vyzerali užšie.

Ako určiť správnu dĺžku saka

Sako je oblečenie, ktoré by nemalo chýbať v našom šatníku, pretože sa hodí k rôznym štýlom a je nadčasové. Z toho istého dôvodu, že je taký užitočný a univerzálny, je nevyhnutné vedieť, ktorý bude priaznivo pôsobiť na našu siluetu. Takto môžeme správne investovať a čo najlepšie využiť vzhľad, ktorý môžeme zostaviť. Dĺžka na boky bude ideálna pre tých, ktorí majú široké ramená, a krátka pre tých, ktorí majú široké boky.

Buďte opatrní pri trendoch s nohavicami

Strihy, vzory, farby… je tu obrovský výber nohavíc. Preto je dôležité pri ich kúpe zvážiť nielen to, čo sa nám páči a v čom sa cítime pohodlne alebo čo je práve v móde, ale musíme brať do úvahy aj to, ktoré nám budú vyhovovať pre náš typ postavy. Napríklad rozšírené alebo s objemom v nohaviciach pre tých, ktorí majú postavu obráteného trojuholníka, alebo skinny pre postavu “presýpacích hodín”.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov