Foto

Správne oblečenie dokáže zlepšiť vašu postavu!

oblečenie

videní: 5.0K

Rozdiel tvoria zadné vrecká

Pri nakupovaní džínsov je jedným z najviac prehliadaných trikov rozdiel medzi výberom nohavíc s vreckami v štýle, ktorý sa hodí ku vašej postave. Musíte sa pozorne pozrieť a analyzovať, kde sú vrecká vo vzťahu k švu nohavíc. Napríklad vrecká, ktoré sú príliš vzdialené od stredového švu, spôsobia, že zadok bude vyzerať veľký, a vrecká, ktoré sú vysoké, malé a bližšie k švu, vytvoria efekt väčšieho zadku.

Na farbe nohavíc záleží

Dôležitú úlohu zohráva aj farba nohavíc, pretože tmavé farby pôsobia štýlovejšie ako svetlé a matné textúry viac ako lesklé. Ak chcete zakryť šírku nôh, je lepšie zvoliť čiernu vlnu ako béžový satén. Na druhej strane, ak chcete zdôrazniť svoje boky viac ako ramená, potlače sú skvelými spojencami.

Vedieť, ako si vybrať ideálne šaty

Znalosť nášho typu postavy bude mať veľký význam pri výbere šiat, ktoré budú vyhovovať našej postave. Obtiahnuté alebo objemné šaty sa tak môžu stať našou výhodou alebo nevýhodou.

Dôležitú úlohu zohráva štýl tašky

Štýl tašky pravdepodobne neberieme do úvahy pri jej kúpe ani pri výbere oblečenia, ale mali by sme. Pre osobu s veľkým poprsím bude kabelka s malým uchom na ramene sústreďovať pozornosť na túto oblasť, naopak, ideálna bude kabelka s dlhým uchom po boky.

Nosenie topánok rovnakej farby ako nohavice

Medzi známe vizuálne triky, ako vyzerať vyššie, patrí nosenie topánok v rovnakej farbe ako nohavice, čím získate pocit kontinuity, vďaka ktorej budú vaše nohy vyzerať dlhšie a štíhlejšie.

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov