Tipy a triky

Nohavice: Čo sa stane s vaším telom, ak ich prestanete nosiť?


videní: 778

Nohavice: Čo sa stane s vaším telom, ak ich prestanete nosiť? Nohavice môžu svetu naznačiť, aký štýl vyznávate, akú máte prácu a aké trendy podporujete. Sú súčasťou módy už celé veky a vždy boli súčasťou ľudského šatníka. Ak ich však na chvíľu prestaneme nosiť, prekvapivo sa môžu stať určité veci a môže sa zmeniť aj naše zdravie.

Rozhodli sme sa urobiť vlastný prieskum, čo by sa stalo, keby všetci na Zemi naraz prešli na sukne. A zistenia sú naozaj ohromujúce! Budeme radi, ak si spolu s nami predstavíte život „bez nohavíc“.

Nohavice: Čo sa stane s vaším telom, ak ich prestanete nosiť?

Môžete sa vyhnúť celulitíde alebo jej zhoršovaniu

Odborníci tvrdia, že ak prestaneme nosiť tesné nohavice, najmä úzke džínsy, môžeme sa vyhnúť zhoršovaniu celulitídy. Keď si prekrížime nohy alebo nosíme úzke nohavice, máme veľkú šancu, že sa nám vytvorí „pomarančová koža“.

Britskí vedci varujú, že veľmi úzke džínsy vyvolávajú celulitídu na stehnách. Prerušený krvný obeh bráni kyslíku a živinám, aby sa dostali tam, kam v našom tele potrebujú. Výsledok: pokožka je unavená a metabolizmus kože sa spomaľuje.

 

Môžete sa na seba pozerať inými očami

Fyzioterapeuti upozorňujú, že nosenie nohavíc môže spôsobiť, že sa budete vidieť štíhlejší, ako ste. Skrývajú všetky „problematické“ miesta na našom tele a môžu nás ukolísať falošným pocitom, že nemusíme cvičiť. Ak prestanete nosiť nohavice, možno zistíte, že niektoré časti vášho tela potrebujú časť vašej pozornosti, a to môže byť silnou motiváciou pre voľbu aktívneho spôsobu života.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov