Tipy a triky

Zlozvyky reči tela, ktorých by si sa mal zbaviť!

zlozvyky

videní: 790

Trenie krku

Trenie krku môže byť niečo, čo robíš, aby si zmiernil stres. Alebo možno to len urobíš, aby si zmiernili napätie v krčnej oblasti, aj keď ťa nič neznepokojuje. V každom prípade si uvedom, čo robíš rukami, a snaž sa tomu vyhnúť. Inak to môže odhaliť tvoju úzkosť a nepohodlie ostatným ľuďom.

Hryzenie nechtov

Ďalší zvyk, ktorý ukazuje ostatným ľuďom, že si nervózny, je hryzenie nechtov. Môže ti to pomôcť zbaviť sa stresu, ale tiež to dva ostatným informáciu o tom, ako sa cítiš. Okrem toho to môže rozptyľovať osobu, s ktorou hovoríš, a dokonca ju môže dokonca odpudzovať. V neposlednom rade to poškodí stav nechtov. A keďže nás ľudia posudzujú podľa nášho vzhľadu, môže to zanechať zlý dojem.

Nedostatok očného kontaktu alebo príliš veľa očného kontaktu

Vyhýbanie sa očnému kontaktu môže ukázať, že ti chýba dôvera alebo sa môžeš zdať nedôveryhodný. Na druhej strane intenzívne pozeranie priamo do očí inej osobe sa môže javiť agresívne a táto osoba sa môže cítiť nepríjemne.

Si rozptýlený

Niekedy si ani neuvedomuješ, že to robíš. Alebo aj keď dávaš pozor, pozeráš sa niekde inde a ostatní si môžu myslieť, že ich nepočúvaš. Pokús sa ukázať, že aktívne počúvaš tým, že sa pozeráš na osobu, ktorá ti niečo hovorí, alebo sa zapoj do rozhovoru.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov