Kvízy

Toto prezradí o tvojej osobnosti poloha počas spánku

poloha

videní: 1.0K

3. Ak spíš ležiac na bruchu s vystrčenými rukami a nohami, potom si skôr vodcovským typom. Si impulzívny a preberáš iniciatívu. Dbáš na poriadok v osobnom aj pracovnom živote. S najväčšou pravdepodobnosťou uprednostňuješ plánovanie všetkého vopred a nie si veľkým fanúšikom prekvapení. Tvoja schopnosť vytrvať a zmysel pre zodpovednosť ti pomôžu dosiahnuť veľký úspech.

4. Ak spíš ležiac na chrbte, potom si pravdepodobne pozitívny človek, ktorý miluje život, je zvyknutý byť stredobodom pozornosti a miluje dobrú spoločnosť. Pracuješ tvrdohlavo a vytrvalo – racionálnym spôsobom. Navyše vždy hovoríš pravdu. Ľudia, ktorí spia v tejto polohe, majú často veľmi silné osobnosti.

5. Ak spíš ako vojak v pozore, ležiac na chrbte s rukami v boh, potom si dobre naladeným človekom, ktorý vie, aké sú jeho ciele v živote a cieľavedome sa ich snaží dosiahnuť. Môžeš byť prísny, pedantský a náročný – hlavne voči sebe. Máš tie najvyššie požiadavky.

6. Ak spíš ako volavka so zdvihnutou jednou nohou, je pravdepodobné, že máš nepredvídateľnú osobnosť, ktorú časti priťahujú rôzne dobrodružstvá, pričom tvoja nálada sa môže meniť tak rýchlo, že to môže byť pre ľudí okolo teba veľmi mätúce. Veľmi často je pre teba ťažké rozhodovanie. Celkovo v práci a v živote uprednostňuješ stabilitu, pokoj, ticho a dôkladnosť.

A nezabúdame ani na tých nerozhodných. Ak spíš v rôznych polohách a nie iba v jednej (zrejme ako väčšina z nás), potom je to znamenie, že máš mnohostrannú osobnosť, ktorá má skryté významy, ktoré možno nechápeš ani ty sám.

 

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov