Kvízy

Toto prezradí o tvojej osobnosti poloha počas spánku

poloha

videní: 901

Zamýšľal si sa niekedy nad tým, čo o tvojej osobnosti prezradí poloha počas spánku? Možno budeš prekvapený, ale zopár faktov sa nájde.

Tento jednoduchý “test” dokáže odhaliť mnoho o tom, kto vlastne si. Je to naozaj jednoduché. Preskúmaj obrázok nižšie a vyber si polohu v ktorej najčastejšie zaspávaš, respektíve spíš. Samozrejme tento test ber tak trocha s rezervou. Snažíme sa ti iba spríjemniť ďalší ťažký pondelok a začiatok nového pracovného týždňa.

 

Ak si si vybral tú správnu polohu, v ktorej zaspávaš najčastejšie, môžeš pokračovať v čítaní.

 

1. Ak nedokážeš zaspať bez pokrčenia kolien, tak si v podstate pokojný a spoľahlivý človek. Nie je ľahké ťa uraziť a nebojíš sa budúcnosti. Usmievaš sa aj v to najhoršie chladné ráno a dokážeš sa bez problémov prispôsobiť prakticky všetkým zmenám, ktoré sa v tvojom živote udejú

 

2. Ak spíš hlavne vo fetálnej polohe, potom často cítiš potrebu byť chráneným, pochopeným a sympatizovaným človekom. Takýmto stočením sa snažíš odstrihnúť od problémov, ktorým čelíš vo svojom živote. Dokonalým využitím tvojho talentu by bolo maľovanie obrazov, tancovanie alebo písanie blogov.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov