Tipy a triky

TOP10: Psychologické triky, vďaka ktorým získaš zamestnanie

zamestnanie

videní: 821

3. Fotografia na životopise musí byť trochu provokatívna.

Ženy, ktoré majú zaujímavú životopisnú fotografiu, dostanú prácu 19-krát častejšie. Samozrejme, netreba zachádzať príliš ďaleko. Ak si však zamestnávateľ musí vybrať medzi ženou, ktorá má zapnuté gombíky až po krk a ženou s jemným výstrihom, pravdepodobne si  vyberie druhú. A nezáleží na tom, o akú pozíciu sa uchádzaš: toto pravidlo funguje vo všetkých profesiách, od účtovníctva až po predaj.

2. Na tvári je oblasť, ktorá priťahuje pozornosť.

Pri rozhovore a nejakou osobou sa stále podvedome sústreďujeme na trojuholník „očí, nosa a pier“. Uvoľnené tvárové svaly a kúsok make-upu nebudú priťahovať všetku pozornosť na túto oblasť, zatiaľ čo zamračenie alebo nosenie príliš veľa make-upu spôsobí, že si na pohovore o zamestnanie nebudú všímať nič iné ako tento trojuholník. Nechaj zamestnávateľa, aby si zapamätal na tebe viac, ako len túto oblasť.

1. Výsledok pohovoru ovplyvňuje aj to, čo robíš počas čakania na pohovor.

Počas pracovného pohovoru záleží na každej maličkosti: sledujú ťa, aj keď čakáš na začatie pohovoru. Odborní náborári neodporúčajú telefonovať ani piť kávu. Nikdy nevieš, kedy sa objaví náborový pracovní. Je lepšie mať voľnú pravú ruku, aby si mohol pohotovo reagovať na podanie ruky. Počas čakania sa môžeš porozprávať so sekretárkou alebo si prečítať nejaký časopis.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov