Foto

Takto vyzerá väzenie vo svete. Ten kontrast je dychberúci!

väzenie

videní: 1.9K

Penal De Ciudad Barrios, Ciudad Barrios, San Miguel, Salvádor

väzenie

Tieto bunky sú len 12 stôp široké a 15 stôp vysoké, ale väčšinou sú obývané viac ako 30 ľuďmi. Boli pôvodne skonštruované tak, aby slúžili ako 72-hodinové bunky, ale veľa väzňov zostáva aj viac ako rok. Väčšinu dní trávia triedením oblečenia a šitím akýchsi vysunutých lôžok, kde spia jeden na druhom.

Väzenie Maula, Lilongwe, Malawi

väzenie

Väznica Maula v Lilongwe v Malawi je veľmi preplnená – v roku 2015 bolo v jednej bunke pre 60 osôb natlačených takmer 200 ľudí. Väzni, z ktorých mnohí sú etiópski migranti, musia zdieľať jednu toaletu na 120 ľudí a jedno umývadlo na 900 ľudí. Väzni sú kŕmení len raz za deň kvôli nízkemu rozpočtu vlády. Jedným z mála vymožeností v tomto väzení je šport. Muži môžu hrať futbal a ženy môžu hrať basketbal.

Provinčné centrum zadržiavania a rehabilitácie Cebu (CPDRC), Cebu, provincia Cebu, Filipíny

väzenie

CPDRC je maximálne zabezpečené väzenie, kde väzni vykonávajú tanečné rutiny ako súčasť svojho každodenného cvičenia a rehabilitácie. Mnohé z ich vystúpení sú natáčené a nahrávané na internet.

Občianska väznica v Haiti, Arcahaie, Haiti

väzenie

Občianska väznica v Haiti, v pobrežnom meste Arcahaie, je známa ako veľmi preplnená. V roku 2016 zomrelo 174 väzňov počas nepokojov. Okrem toho zomrel aj jeden dozorca a niekoľko ďalších sa zranilo.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov