TOP 10

TOP10 jednoduchých zmien, ktorými zachránime Zem!

zem

videní: 733

4. Maj svoju vlastnú opakovane použiteľnú slamku

Vedci zistili, že opakovane použiteľné slamky výrazne znižujú znečistenie našich oceánov. Sú tiež ekonomicky výhodnejšie ako slamky na jedno použitie. A navyše sú naozaj trendy!

3. Hovor o klimatických zmenách

Komunikácia je mocným nástrojom. Keď ľudia diskutujú o problémoch, urobia prvý krok k zmene. Aktivisti v oblasti globálneho otepľovania naliehajú na verejnosť, aby naďalej hovorila o negatívnych účinkoch skleníkových plynov na našu atmosféru. Verejné diskusie môžu pomôcť transformovať kultúru. Hovoriť o týchto problémoch môže ľudí tiež vzdelávať a šíriť informácie o jednoduchých spôsoboch, ako pomôcť.

2. Nakupuj oblečenie v second hand obchodoch

Dávať použitému oblečeniu druhú šancu môže byť vzrušujúce a tiež ti pomôže ušetriť peniaze. Nákup oblečenia z druhej ruky je tiež udržateľnejší.

1. Jazdi menej autom

Priznajme si to: autá zefektívňujú život. Môžu nás vziať z bodu A do bodu B v priebehu niekoľkých minút. Napriek tomu, aké užitočné sú, je znečistenie automobilmi jednou z najväčších príčin globálneho otepľovania. Ak sa zbaviť auta nie je možné, skús spolujazdu s kolegami do práce, alebo aspoň jazdi na bicykli do blízkych miest.

Zdroj: List25 topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov