TOP 10

10 prípadov, kedy americký zdravotný systém šokoval celý svet

zdravotný systém

videní: 831

Hoci sa Spojené štáty v posledných desaťročiach považovali za najväčšiu krajinu na svete, štatistiky ukazujú, že existujú oblasti, v ktorých sa táto veľmoc môže výrazne zlepšiť. Jednou z nich je aj zdravotný systém…

 

 

Vo vojenskej sile a obranných výdavkoch je USA jednoznačne číslom jedna. Ale v iných oblastiach, omnoho dôležitejších pre ľudský blahobyt, ako je vzdelanie, očakávaná dĺžka života, šťastie, rovnosť príjmov a zdravotná starostlivosť, existujú výrazné nedostatky.

Obzvlášť americký systém zdravotnej starostlivosti. Hoci americké nemocnice a zdravotnícke zariadenia sú na svetovej úrovni, sú tiež neuveriteľne drahé a dostupné len tým, ktorí si ich môžu dovoliť. Tu je zoznam desiatich príkladov, ktoré poukazujú na nedostatky súčasného systému zdravotnej starostlivosti, zatiaľ čo americkí politici naďalej hovoria o svojej vízii pre budúcnosť.

10. Americký zdravotný systém

“Môj otec pracuje v zdravotníctve a tento týždeň bol na odbornej konferencii. Niekto počas prezentácie povedal, že “zdravotný systém nie je nefunkčný, ale funguje presne tak, ako bol navrhnutý – akurát, že nebol navrhnutý pre dobro pacientov.” Jeho skutočná orientácia je zobrazená na fotografii.

9. Za podržanie si práve narodeného dieťaťa sa platí 39,95 $

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov