Tipy a triky

Tieto bezpečnostné opatrenia možno nepoznáš, no občas ti dokážu zachrániť “život”

bezpečnostné opatrenia

videní: 2.3K

Niektoré bezpečnostné opatrenia ti dokážu zachrániť tvoj majetok, na ktorý si brúsia zuby zlodeji, no občas dokážu ochrániť oveľa viac ako iba hmotné veci. Vieš o aké opatrenia ide?

Každý rok dôjde na celom svete k miliónom vlámaní a rôznym krádežiam, pri ktorých obyčajní ľudia prichádzajú o svoje peniaze a cennosti. Môže byť tak obrovským prekvapením keď ti povieme, že takmer 75% majiteľov domov nemá žiadne bezpečnostné zariadenie. Je to však celkom pochopiteľné, pretože nie každý si môže dovoliť drahé bezpečnostné systémy. Preto existujú aj iné spôsoby ako ochrániť seba, svojich najbližších  a taktiež aj svoje cennosti. Nie všetko je iba o vykrádaní domov a bytov, niekedy môžeme byť okradnutí aj uprostred bieleho dňa počas obyčajného čakania na autobus. Vieš aké bezpečnostné opatrenia môžeš urobiť, aby si neprišiel o svoje cennosti, prípadne aby si ochránil zdravie seba samého a zdravie svojich blízkych? Niektoré tieto bezpečnostné opatrenia možno poznáš, no pevne veríme, že niektoré pre teba budú novinkou a pomôžu ti tak ochrániť tvojich blízkych a rovnako aj tvoj majetok.

14. Takto môžeš svoje peniaze udržať v dokonalom bezpečí, najme ak cestuješ na dovolenke

13. Spôsob, akým si dokážeš postrážiť svoju tašku počas čakania na verejných priestranstvách

12. Ak trpíš nadmernou paranojou a bojíš sa, že sa k tebe niekto v noci vláme, môžeš na kľučku položiť hrnček alebo pohár. Zaručene ťa to prebudí

11. Domáca detská poistka na holiaci strojček. Ak chceš svoje deti ochrániť pred hrozbou ostrých žiletiek

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov