TOP 10

10 najzvláštnejších vecí, ktoré sa pasažieri snažili prepašovať na palubu lietadla

pasažieri

videní: 1.6K

3. 770-tisíc dolárov v hotovosti

48 ročný Abdulkarim Altareb letel z New Yorku do Kataru 1. marca 2015. Na letisku priznal, že so sebou preváža 6 500 dolárov. Bola vykonaná dodatočná kontrola jeho batožiny a bolo objavených viac ako 770 000 dolárov. Peniaze boli schované všade – v krabičkách od mydla, leukoplastov a pod. Altareb tvrdil, že peniaze patria jeho rodine, ktorá má v pláne stavať dom v Jemene.

Altareb bol obvinený z pašovania hotovosti. Neskôr sa zistilo, že prevádzkoval nelicencovaný obchod s prevodom peňazí a spáchal iné druhy podvodov a podobne. V roku 2017 bol odsúdený na štyri roky a tri mesiace väzenia.

2. 10 kilogramov nelegálneho mäsa

4. februára 2017 urobili americké úrady celkom nezvyčajný objav počas prehľadávania batožiny na letisku Fort Worth v Dallase. Zatiaľ čo žena cestujúca z Vietnamu poskytla negatívne colné prehlásenie, tak v skutočnosti niečo skrývala – 10 kilogramov nelegálneho mäsa a časti tiel zvierat. Mäso bolo objavené po tom, čo sa im nepozdávalo správanie ženy a tak ju vyzvali na prehliadku.

1. Pištoľ v surovom kurati

Americký úrad pre bezpečnosť dopravy (TSA) zdieľal tento bizarný prípad na sociálnych sieťach, aby poukázal na to, že pištoľ nepatrí do zadku sliepky. Úrad zároveň pochválil svojich dôstojníkov, že sú stále v strehu, aj keď v tomto prípade nemali veľa práce. Životná múdrosť však vravieva, že občas tie najhlúpejšie nápady fungujú najlepšie. Nie však v tomto prípade. „Pašeráka“ odhalila röntgenová kontrola.

zbraň

 

Zdroj: listversetopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov