Zaujímavosti

Bezpečnostná služba chytila cestujúceho, ktorý sa na palubu lietadla snažil prepašovať zbraň v kurati

zbraň

videní: 824

Bezpečnostná služba na letisku ostala v šoku po tom, čo sa pasažier pokúsil zvláštnym spôsobom prepašovať zbraň do lietadla.

Neznámu osobu chytili na floridskom letisku Fort Lauderdale-Hollywood ešte začiatkom tohto mesiaca. Povedzme si úprimne, vďaka bezpečnostnej službe kura nestihlo vyletieť vysoko na oblohu.

Americký úrad pre bezpečnosť dopravy (TSA) zdieľal tento bizarný prípad na sociálnych sieťach, aby poukázal na to, že pištoľ nepatrí do zadku sliepky. Úrad zároveň pochválil svojich dôstojníkov, že sú stále v strehu, aj keď v tomto prípade nemali veľa práce. Životná múdrosť však vravieva, že občas tie najhlúpejšie nápady fungujú najlepšie. Nie však v tomto prípade. „Pašeráka“ odhalila röntgenová kontrola.

Príspevok TSA sa stal na internete populárnym a ľudia tak pašeráka nešetrili svojimi komentármi, ktoré pridávali pod fotografie úlovku. Jeden používateľ Instagramu povedal: „Títo ľudia nechápu, ako fungujú röntgenové prístroje?“. Ďalší užívateľ dodal: „Odpoveď na starú otázku: Čo bolo skôr, kura alebo Glock 45?“

Pod príspevkom sa objavili ďalšie rôzne posmešky na adresu pašeráka. Každopádne to nebola tá najpodivnejšia vec, ktorú sa niekto pokúsil prepašovať do lietadla. Minulý rok v New Orleans objavili motorovú pílu a v Houstone zadržali chlapíka, ktorý mál metamfetamín vo svojom burrite.

 

 

 

Zdroj: unilad topdesat
Zdroj fotografií: TSA

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov