Foto

Architekt sa inšpiruje každodennými predmetmi a vytvára fascinujúce vizualizácie

architekt

videní: 2.2K

Architekt môže hľadať inšpiráciu naozaj kdekoľvek. Ten dnešný ju dokáže nájsť jednoducho všade, pretože sa zameriava na každodenný život a veci okolo neho.

Len ten najnekreatívnejší človek môže povedať, že nájsť inšpiráciu v každodennom živote je nemožné. Bez ohľadu na to, aký nudný môže byť náš každodenný život, veci, ktoré zažívame často prichádzajú ako inšpirácie – samozrejme, ak sa na ne pozrieme z inej perspektívy. Najkreatívnejším ľuďom sa zvyčajne darí aj v tých najdrsnejších podmienkach, ktorými je nuda, rutina  a obyčajnosť nášho prostredia. Aj tam sa skrýva malé poučenie alebo kúsok malej inšpirácie, stačí mať bystré oči aby si to dokázal vidieť.

Súdiac podľa toho, čo bolo povedané v predchádzajúcom odseku, Felipe de Castro jednoznačne nezaspal na vavrínoch a oči má neustále na stopkách. Aj ten najjednoduchší objekt vďaka nemu ožije v novom svetle, keď na jeho základe začne improvizovať a vytvárať náčrt budovy. Niektoré z jeho budov sú tak geniálne navrhnuté, že mnohí by tieto budovy radi videli aj v skutočnosti.

30. Otvorená kniha

29. Papierové origamy

28. Vešiak na oblečenie

27. Staré rádio ako kino

26. Ďalšia otvorená kniha

25. Drevený organizér

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov