Zaujímavosti

Gordon Ramsay sa pochválil so svojim 6. dieťaťom


videní: 929

Gordon Ramsay spoločne so svojou manželkou majú opäť dôvod na radosť! Rodina sa im rozrástla o 6. dieťa. O túto šťastnú novinku sa podelili na internete.

V roku 2016 Ramsay a jeho manželka zažili stratu tehotenstva. Jeho manželka Tana potratila v 5. mesiaci. Dnes má však dvojica opäť dôvod na oslavu života! 57-ročný šéfkuchár a jeho manželka Tana Ramsay sa v sobotu na Instagrame podelili o radostnú správu o príchode ich šiesteho dieťaťa, syna. Zdieľali tiež špeciálne meno, ktoré vybrali, a niekoľko skutočne potešujúcich záberov prvých momentov dieťaťa.

 

 

Gordon Ramsay má opäť dôvod na radosť

Gordon Ramsay, ktorý len pred pár dňami oslávil svoje narodeniny, bol prvým nositeľom tohto oznámenia a zverejnil na internete tri obrázky predstavujúce najnovšieho člena rodiny Ramsayovcov, ktorému dali meno Jesse James.

Napísal: „Aký úžasný darček k narodeninám! Prosím, privítajte Jesseho Jamesa Ramsayho, 7 libier 10 oz ohromného majstra,“ a dodal: „Ešte jeden zväzok lásky k Ramsayho brigáde!! 3 chlapci, 3 dievčatá… Hotovo 👊🏼❤️❤️.“

Zdieľané obrázky zobrazovali Gordona, ako nežne dáva novorodencovi pusu na hlavu, zatiaľ čo ho Tana držala. Ďalšie obrázky zachytávali Tanine radostné výrazy vedľa malého Jesseho.

 

 

Tana zdieľala príspevok na svojom osobnom účte na Instagrame, vrátane fotografie bábätka, ktoré sa stretáva so svojím starším bratom Oscarom. Napísala: “Bolo to nervy drásajúcich 9 mesiacov, ale zvládli sme to a boli sme požehnaní týmto malým balíkom.” Pokračovala a povedala: „Ramsayovská rodina je určite kompletná. Jesse James Ramsay, veľmi ťa milujeme ❤️🙏🏼.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov