Foto

Opustené miesta, ktoré skrývajú nebezpečenstvo a záhady

opustené miesta

videní: 1.8K

Opustené miesta: Zažili ste niekedy ten desivý pocit, keď ste vstúpili na miesto, ktoré je vám známe a zároveň cudzie? To je kúzlo liminálnych priestorov. Sú to opustené miesta, ktoré vám dávajú pocit “nie som si istý, kde som, ale určite som niekde”.

Ak tento pojem nepoznáte, liminálne priestory možno opísať ako miesta alebo momenty, v ktorých máte pocit, že sa nachádzate medzi dvoma rôznymi vecami, ani tu, ani tam. Je to ako ten zvláštny pocit, keď ste v noci na prázdnom parkovisku alebo na tichej, prázdnej chodbe.

Limitné priestory často dávajú ľuďom pocit, že sa nachádzajú v surrealistickom momente, a stali sa obľúbeným predmetom internetových komunít, ktoré oceňujú ich jedinečnú a niekedy až strašidelnú atmosféru. Vďaka Redditovej stránke r/LiminalSpace, ktorá sa môže pochváliť 661-tisíc členmi, máme k dispozícii pokladnicu týchto zvláštnych fotografií, ktoré môžeme obdivovať. Od prázdnych čakární až po opustené chodby – na týchto miestach je niečo nevysvetliteľne fascinujúce.

Poďme teda preskúmať priestory, ktoré sú na hranici medzi realitou a snom. Poďme teda preskúmať priestory, ktoré sú na hranici medzi realitou a snami. A nezabudnite dať nižšie upvote tým najzvláštnejším miestam!

Opustené miesta, ktoré skrývajú nebezpečenstvo a záhady

Vlaková stanica v Dánsku

Dôkaz, že nie je plochá

Stará vodná nádrž

Dostal som sa na úplný koniec svojej štvrte, čo ďalej ?

Začína to vyzerať ako Vianoce

Bytový dom v mojom meste

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov