Foto

Rodinné fotografie zdieľané ľuďmi, ktorým je do dnes trápne

rodinné fotografie

videní: 6.0K

Rodinné fotografie: Poďme sa porozprávať o fotografiách! V dnešnej dobe ľudia zachytávajú každý okamih svojho života, či už je veľký alebo malý. Začína sa to výnimočnými príležitosťami, ktoré zdieľajú s rodinou, chvíľami, ktoré si chcú pamätať, keď sa na tieto fotografie budú v budúcnosti pozerať. Niektoré fotografie sú napozerané, iné vznikajú spontánne. Potom sú tu všetky tie momentky zhotovené z rôznych dôvodov, ktoré často skončia nevyužité, ale spotrebujú značnú časť úložiska nášho smartfónu.

Dnes by sme sa chceli zamerať na kategóriu fotografií, ktoré zahŕňajú širokú škálu momentiek – zinscenovaných aj úprimných, zhotovených bez varovania, ktorých výsledkom sú humorné snímky. Aplikácia Awkward Family Photos (Trápne rodinné fotografie) sa venuje kurátorstvu najlepších snímok, na ktorých sa fotografovi podarilo zachytiť vtipné rodinné fotografie. Niektoré z týchto záberov nezostarli a dnes vyzerajú krkolomne.

Na druhej strane, iné zastavili čas v tých najtrápnejších momentoch a vyslúžili si miesto vo výbere snímok, ktoré sme pre vás dnes pripravili.

Ahoj, som Jenn a svoj prvý dom som predala len v 3 rokoch

Fáza môjho manžela na strednej škole, keď bol gotik/motivista/fotograf, je nevyužitá zlatá baňa

Náš hluchý pes nemá ani tušenia, že stále vypúšťa plyny, a tu je naša dcéra, ako reaguje na jeho posledný výbuch plynu

Moja dvojročná dcéra nakreslila vankúš kriedou a potom si ľahla spať

Naši rodičia hovorili mne a môjmu jedinému bratovi, že sme mali ešte jedného brata, ktorý sa zmenil na hubu, pretože sa nekúpal. Dokonca ho pridali do rodinných albumov

Táto fotka bola urobená v škôlke mojej dcéry. Myslím, že fotograf si myslel, že keď bude držať kvetinu, bude to naozaj milá a nevinná fotka

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov