Tipy a triky

Viete čo zabíja váš vzťah? Sú to tieto maličkosti

vzťah

videní: 3.6K

Viete čo zabíja váš vzťah? Sú to tieto maličkosti, ktoré časom vedú k väčším problémom.

Pokiaľ ide o vzťah, často sa zameriavame na veľké veci: peniaze, deti, náboženstvo. Ale „sú to maličkosti, ktoré nakoniec vytvárajú alebo rozbíjajú vzťah,“ hovorí psychoterapeutka a vzťahová koučka Toni Coleman. Naši odborníci hovoria, že tu je sedem malých vecí, ktoré môžu pre vašu dvojicu znamenať veľký (a často zlý) rozdiel.

7 maličkostí, ktoré zabíjajú náš vzťah

Váš partner je zúrivý športový fanúšik (a vy nie ste)

Môže sa zdať, že nie je ťažké povzbudzovať tím svojho partnera, ale „vybudovať svoj život na každom zápase môže byť skutočne náročné,“ zdôrazňuje Lesli Doares, manželská trénerka a autorka knihy Blueprint For A Lasting Marriage. Iste, môžete oceniť jemnejšie detaily dobre prevedeného výkonu – ale nemôžete oceniť, že vášmu partnerovi, ktorý miluje šport, sa to zdá dôležitejšie ako vám. Časom to môže spôsobiť napätie, varuje Doares.

Váš partner nie je skvelý poslucháč

Keď ste sa prvýkrát stretávali, mysleli ste si, že váš partner je len nadšený, keď sa nemôže dočkať, kým dokončíte vetu, aby vyjadril svoj názor. Teraz to tak nie je.

„Často prerušovať alebo nechať ich pozornosť odviesť inam vysiela jasný odkaz, že to, čo váš partner cíti alebo potrebuje vyjadriť, nie je pre vás dôležité,“ vysvetľuje Coleman. Na druhej strane, „hlboké počúvanie robí pravý opak“.

Váš partner trávi veľa času na telefóne

Ak neustále chatujete, majte sa na pozore: „Je skvelé, že máte skvelé vzťahy s inými ľuďmi, ale nie také skvelé, ak s nimi trávite čas namiesto svojho partnera,“ hovorí Doares. “Problematické môže byť aj to, ak zdieľate veci o svojom vzťahu alebo o tom, čo váš partner robí, o čom nevie, že sa zdieľa. To platí aj vtedy, ak trávite veľa času na sociálnych sieťach s tými, ktorí sú pre vášho partnera neznámi.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov