Tipy a triky

Rodičovstvo môže byť ťažké. Tieto tipy vám pomôžu

rodičovstvo

videní: 2.4K

Ako zabrániť tomu, aby sa cumlíky dostali na podlahu

Už vás nebaví, že vaše dieťa púšťa svoj cumlík na podlahu a ten sa špiní? Priviažte cumlík k balóniku, takže keď sa ho bude chcieť zbaviť, bude sa namiesto toho vznášať vo vzduchu.

Ako udržať malé prsty čisté

Vďaka tomuto jednoduchému triku dokážete bojovať proti špinavým prstom a neporiadku z občerstvenia, ako je napríklad zmrzlina. Stačí, ak na tyčku pod zmrzlinu položíte puzdro na keksíky, ktoré zachytí všetky kvapky alebo neporiadok, a ušetríte si tak množstvo umývania rúk.

Ako udržať vaše dieťa v bezpečí na stoličke

Na udržanie bábätiek v pokoji a bezpečí pri sedení na stoličkách pre dospelých môžete použiť svoje tričko. Jednoducho prehoďte tričko cez operadlo stoličky a vaše dieťa bude v bezpečí.

Ako prinútiť dieťa piť zdravé nápoje

Týmto trikom prinútite svoje deti piť vodu alebo mlieko. Schovajte ich nápoj za niečo, čo majú radi, napríklad melón, a prestrčte cez neho slamku. Napijú sa, ak si budú myslieť, že je to ich obľúbené jedlo alebo nápoj.

Ako prinútiť svoje dieťa zbierať bielizeň

Ak chcete svoje deti povzbudiť, aby zbierali svoju bielizeň, skúste im to urobiť zábavne. Vytvorte “príšeru na zbieranie bielizne”! Môžete použiť farebné koše alebo nádoby s očami, zubami a zábavnými tvárami, aby vyzerali ako priateľské stvorenia, ktoré “jedia” špinavú bielizeň.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov