Tipy a triky

Naučte sa dosiahnuť svoje požiadavky vďaka týmto trikom

požiadavky

videní: 904

Buďte úprimným

Thai-An Truongová, terapeutka so súkromnou praxou v Oklahoma City v štáte Oklahoma, radí, aby ste boli transparentným vo svojich emóciách. “Netvárte sa, že sa cítite sebaisto, ak to tak nie je,” hovorí Truongová. “Ľudia vidia priamo cez B.S. Vaše emócie a zraniteľnosť budú oveľa viac spájať.” Vyskúšajte tieto nápady, ako zapôsobiť na ostatných.

Nevynechávajte slová

Buďte vo svojich správach jasný a svoju požiadavku vyjadrite jednoducho. “Pri vyjadrovaní svojich želaní a potrieb buďte priamy namiesto toho, aby ste chodili okolo horúcej kaše,” hovorí Truong.

Vedzte, že na vašich potrebách záleží

Buďte k sebe láskavý a vyjadrite svoje potreby a želania, aby ste dosiahli šťastie. “Snažíme sa “byť milí” k druhým, ale nie sme milí sami k sebe,” hovorí Truong. “Na vašich potrebách záleží, vyjadrite ich.”

 

 

Venujte čas a úsilie romantickým vzťahom

Hoci mnohí ľudia považujú sexuálnu komunikáciu za desivú alebo náročnú, v skutočnosti je to len rozšírenie dobrej komunikácie vo všeobecnosti, hovorí doktorka Laurie Mintzová, profesorka a zástupkyňa vedúceho katedry psychológie na Floridskej univerzite a autorka knihy Becoming Cliterate. “Vzťah medzi dobrou komunikáciou, manželskou spokojnosťou a sexuálnou spokojnosťou je nepopierateľný,” hovorí. Doktorka Mintzová navrhuje vyhradiť si nejaký čas mimo spálne, aby ste sa s partnerom porozprávali o vašom intímnom živote a mali povzbudzujúci prístup. “Uistite sa, že je veľká šanca, že váš partner to ocení a uľaví sa mu, že ste otvorili tému, ktorej sa možno bál,” hovorí doktorka Mintzová.

Zdokonaľte svoje prístupové zručnosti

Pri predkladaní požiadaviek je dôležité vedieť, ako vás vnímajú ostatní. “Buďte prístupným. Pevný stisk ruky, očný kontakt, zdvorilosť, pútavá konverzácia, používanie správnej gramatiky a jazyka a vedomie silných stránok, ktoré prinášate, zvyšuje vašu silu pri žiadaní,” hovorí Linda Swindlingová, JD, autorka knihy Pýtajte sa nehorázne! Tajomstvo, ako získať to, čo naozaj chcete.

Zdroj: rd | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov