Luxusný život

Keanu Reeves a 11 zaujímavých faktov z jeho života


videní: 5.3K

6. Je držiteľom hodnosti v Jiu-Jitsu

Keanu Reeves je držiteľom bieleho pásu v brazílskom Jiu-Jitsu (BJJ). Má zručnosti v rôznych disciplínach bojových umení vrátane džuda, karate, Krav Maga a Jiu-Jitsu. Ako tréneri mu slúžia legendárni bratia Machadovci, ktorí sú majstrami sveta v BJJ a majú silné väzby na Graciesovcov, známu rodinu venujúcu sa bojovým umeniam.

7. Odmietol niekoľko veľkých filmov

Keanu Reeves odmietol filmy Speed 2: Cruise Control, Heat, Captain Marvel a Speed Racer.

8. Ako dieťa hrával hokej a neskôr debutoval podobnou úlohou

Keanu hrával hokej na vysokej škole a bol v ňom naozaj dobrý. V istom období chcel súťažiť na olympijských hrách. Nakoniec sa však rozhodol stať sa hercom. Zaujímavosťou je, že jeho prvou debutovou úlohou v celovečernom filme bola úloha hokejového brankára.

9. Počas svojich hereckých začiatkov používal rôzne mená

Namiesto “Keanu”, čo znamená “chladný vánok”, sa herec na začiatku svojej kariéry volal K. C. Reeves. Požiadali ho o to, aby lepšie zapadol do Hollywoodu. Zmenil si aj meno na Casey Reeves, ale potom si ho nakoniec zmenil späť, pretože počas konkurzov ho volali “Casey” a on zabúdal odpovedať.

10. Často sa venuje charitatívnej činnosti

Keanu Reeves prevádzkuje súkromnú nadáciu, ktorá sa venuje podpore výskumu rakoviny a detských nemocníc. Jeho prístup k filantropii je poznačený skromnosťou, keďže svoju angažovanosť radšej nezverejňuje a tvrdí: “Nerád k tomu pripájam svoje meno. Nechávam nadáciu robiť to, čo robí.”

Často dáva dary aj filmovým štábom, s ktorými spolupracuje. Celému kaskadérskemu tímu filmov Matrix daroval motocykle Harley-Davidson.

11. Po rôznych osobných stratách je konečne v šťastnom vzťahu

Keanu a Alexandra sú už dlhoroční priatelia. V roku 2011 dokonca spoločne pracovali na knihe. Ako pár však debutovali v roku 2019 a odvtedy im to klape.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov