Tipy a triky

Chcete vyzerať štíhlo? Tieto triky vám k tomu pomôžu!

triky

videní: 2.0K

Dokážeš si predstaviť, že môžeš vyzerať magicky štíhlejšie len vďaka niekoľkým úpravám svojho oblečenia? Aj keď sa zdá, že nejaká mágia a optické ilúzie sú len štýl vizuálneho umenia, ale môžu tiež slúžiť ako zábavné a praktické módne nástroje. So správnou technikou a trochou kreativity môžeš vo svojich každodenných odevoch vytvárať harmonické proporcie. Tieto triky ti k tomu pomôžu!

Použi tmavšie farby na zoštíhlenie najväčšej časti tela

Ak chceš, aby niektorá konkrétna časť tvojho tela vyzerala menšia, najlepšou voľbou sú tmavšie farby. Funguje to však iba vtedy, ak vo svojom oblečení kombinuješ aj svetlejšiu farbu. Tvary v tmavších farbách sa zdajú menšie v porovnaní s tými vo svetlejších. Napríklad na optické zoštíhlenie hornej polovice tela skombinuj čiernu košeľu s bielymi nohavicami. Tieto triky spôsobia, že horná časť tela bude vyzerať menšia ako spodná časť.

Zvislé čiary vytvárajú zoštíhľujúci efekt

Keď nosíš zvislé pruhy, tvoje telo vyzerá automaticky tenšie. Je dobré si uvedomiť, že čím viac zvislých čiar použiješ na svojom oblečení, tým  sa silueta javí dlhšia. To znamená, že by si si mala zvoliť oblečenie s menšími pruhmi, ktoré majú medzi sebou menší priestor. Dobrým tipom pre väčšie boky je nosenie nohavíc a sukní s bočnými panelmi, pretože čiary odvádzajú pozornosť od tejto oblasti.

Vodorovné čiary zvýrazňujú určitú časť tela

Pravdepodobne si už počula, že by si sa vždy mala vyhnúť vodorovným čiaram na oblečení. Určite spôsobia, že budeš vyzerať väčšia, ale existuje aj „správny spôsob“ ich nosenia. Pokús sa nosiť pruhy cez určitú oblasť ako spôsob, ako vytvoriť rovnováhu so zvyškom tela. Napríklad, ak chceš, aby tvoje poprsie vyzeralo väčšie, umiestni cez neho pruhy!

Kombinácia kontrastných farieb vytvára ilúziu úplne iného tvaru tela

Farebné blokovanie je trend, ktorý existuje už od šesťdesiatych rokov a predstavuje odvážny spôsob vytvárania módnych optických ilúzií. Pozostáva zo žiarivých a kontrastných farieb, ktoré sú strategicky umiestnené prostredníctvom čiar a geometrických vzorov, aby zmenili vzhľad siluety. Ak chceš pretvoriť svoje telo, vyber si šaty s tmavými výrezmi, geometrickými tvarmi a opačnými farbami.

Horizontálny pruh umiestnený na hornej alebo dolnej časti tela – aj takéto triky spôsobia, že telo vyzerá štíhlejšie

Môže sa to zdať kontroverzné, ale umiestnenie vodorovnej čiary na hornú alebo dolnú časť tela môže skutočne zlepšiť vzhľad. Deje sa tak z dôvodu tohto pravidla: čím dlhšie vaše oči cestujú vertikálne, kým nenájdu vodorovnú čiaru, tým dlhšia sa javí silueta. Vyskúšaj sukne a šaty s veľkým svetlým pruhom na spodnej časti. Topy s týmto detailom na úrovni ramien by tiež mohli fungovať.

Výstrih „V“

Pre ženy s väčšími prsiami, ktoré chcú, aby vyzerali menšie sú toto skvelé triky. Výstrih v tvare „V“ má obrovský vplyv na celkovú postavu. Nemusí to byť hlboký tvar – svoje telo môžeš zoštíhliť diskrétnym výstrihom do písmena „V“, ktorý bude pôsobiť dojmom dlhšieho trupu.

Vytvor rozptýlenie od väčších častí tela zvýraznením oblastí, ktoré sa ti páčia

Najväčší trik, pokiaľ ide o módu, nie je to, aby si skryla svoje nedokonalosti, ale zdôraznil svoje najlepšie vlastnosti. Ak si požehnaná krásnou hruďou, nos vrchy, ktoré ju ukážu. Ak sú tvoje boky najlepším atribútom, neboj sa nosiť nohavice a sukne, ktoré ich zvýrazňujú. Akonáhle to urobíš, neexistuje spôsob, ako si niekto všimne niečo zlé, garantujeme to!

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov