Luxusný život

Keanu Reeves a 11 zaujímavých faktov z jeho života


videní: 5.1K

Uprostred lesku a slávy Hollywoodu existuje človek, ktorý sa vymyká status quo. Keanu Reeves si vydobyl svoju jedinečnú cestu zábavným priemyslom a stal sa známym ako jeden z najmilších hercov. Jeho životný príbeh, ktorý sa vyznačuje húževnatosťou, rozmanitým talentom a autentickou osobnosťou, nás núti milovať ho ešte viac.

Na počesť jeho 59. narodenín sa pozrime na niektoré zriedkavo známe fakty o jeho živote. Toto je Keanu Reeves a 11 zaujímavých faktov z jeho života.

Keanu Reeves a zopár zaujímavých faktov z jeho života

1. Keanu Reeves odišiel zo školy v 17 rokoch

Keď mal Keanu Reeves 17 rokov, odišiel zo školy. Priznal, že sa často dostával do problémov a bol vylúčený. Čiastočne to bolo kvôli jeho dyslexii a tomu, že nevedel dobre čítať.

2. Svoje kaskadérske kúsky si robí sám

Keanu Reeves je známy tým, že vo filmoch robí vlastné kaskadérske kúsky. Väčšinu z nich začal robiť ešte v čase, keď pracoval na filmoch Speed a trilógii Matrix. Jeho skúsenosti z Matrixu podnietili jeho vášeň pre bojové umenia.

Matrix: V tomto filme skočil z budovy asi 19 alebo 20-krát, aby sa uistil, že sa mu kaskadérsky kúsok podarí. Aj teraz, keď natáča filmy, si väčšinu kaskadérskych kúskov robí radšej sám.

3. Plynule hovorí niekoľkými jazykmi

Keanu Reeves ovláda niekoľko rôznych jazykov, hoci v niektorých je lepší ako v iných. Pohodlne ovláda angličtinu a francúzštinu. Francúzštinu si osvojil v škole, pretože Kanada uznáva angličtinu aj francúzštinu za úradné jazyky.

4. Má veľkú lásku k motorkám

Herec z filmu John Wick miluje jazdu na motorke, ale nevedel, ako sa to robí, až do konca 80. rokov, keď ho jedna žena v Mníchove naučila, ako to robiť správne. Teraz je spoluzakladateľom spoločnosti ARCH Motorcycle a sám vlastní niekoľko motoriek.

5. Mohol sa oženiť s Winonou Ryder

V spoločnom rozhovore s Keanuom Winona prezradila, že pár z plátna sa mohol vziať aj v skutočnom živote: “V skutočnosti sme sa vzali vo filme Dracula. Nie, prisahám Bohu, že si myslím, že sme sa vzali aj v skutočnom živote.” V inom rozhovore Keanu povedal: “Urobili sme celý záber svadobného obradu so skutočnými kňazmi… Takže si myslím, že sme manželia pred očami Boha.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov