Luxusný život

Leonardo DiCaprio zachránil svoju neter a doprial jej lepší život

DiCaprio

videní: 4.2K

V zložitom prostredí rodičovstva môže byť vplyv starostlivého strýka často prospešný. Uprostred náročných situácií spôsobených otcovými činmi sa Leonardo DiCaprio ukázal ako svetlo nádeje, ktorý zachránil Normandie pred problémami, ktoré jej spôsobil jej otec.

Obaja začali s veľkými snami, no skončili na odlišných cestách.

Leonardo DiCaprio a jeho nevlastný brat Adam Farrar si boli kedysi ako bratia naozaj blízki. DiCapriov otec George DiCaprio sa odlúčil od svojej nemeckej ženy Irmelin, keď mal Leo iba jeden rok. Potom sa George oženil s Peggy, ktorá už mala syna Farrara.

DiCaprio a Farrar, ktorí vyrastali v Los Angeles, živili sny o kariére vo filmovom priemysle. Ich cesty sa však výrazne rozišli. DiCaprio sa stal hviezdou ako renomovaný herec s pozoruhodnými úlohami v úspešných hitoch ako The Aviator, The Revenant a predovšetkým Titanic.

Uznávaný ocenený herec okrem svojich hereckých schopností demonštruje svojho filantropického ducha prostredníctvom iniciatív v boji proti globálnemu otepľovaniu. Bol na čele úsilia pri získavaní finančných prostriedkov pre svoju charitatívnu organizáciu The Leonardo DiCaprio Foundation, ktorá sa venuje riešeniu environmentálnych problémov. Zaujímavé je, že Farrar zohral úlohu pri ovplyvňovaní tohto altruistického smeru.

Medzitým Farrar čelí náročnejším okolnostiam vo svojom súčasnom živote. Venuje sa nízko platenej práci vo filmovom priemysle, ako je maľovanie scén. Na rozdiel od svojho bohatého brata býva v prenajatom chátrajúcom dome v menej prosperujúcej oblasti Los Angeles.

Toto zničilo ich vzájomné úzke spojenie

V mladosti mali DiCaprio a jeho brat Adam neuveriteľne úzke spojenie. Keď DiCapriova sláva stúpala po jeho úlohe v celosvetovo uznávanom filme Titanic, Adam prevzal úlohu nielen Leovho najlepšieho priateľa, ale aj jeho neoficiálneho bodyguarda. Boli nerozluční, vychutnávali si očarujúci život, ktorý prišiel s úspechom. Tieto časy však znamenali pád Farrara.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov