Luxusný život

Leonardo DiCaprio zachránil svoju neter a doprial jej lepší život

DiCaprio

videní: 4.3K

 

Počas deväťdesiatych rokov zdieľali prenajatý byt s ďalším priateľom a ich noci boli vyplnené prevažne večierkami. Tento životný štýl ešte viac posilnil Adamovu závislosť a dosiahol bod, keď sa DiCaprio začal dištancovať od svojho brata.

Keď Adam premýšľal o tých časoch, povedal: „Leo a ja sme sa nikdy nepohádali. Ale začal sa obklopovať ľuďmi, ktorí ma nechceli. Je to najväčšia hviezda na svete a potom som tu ja. Pomaly som bol vylúčený z jeho sveta.”

DiCaprio zachránil Normandie z náročného života, do ktorého ju viedol jej otec

Farrar a jeho partnerka Charity Moore, rodičia Normandie, boli zatknutí kvôli ich kriminálnej minulosti. V dôsledku toho Normandie nemohla opustiť štát Kalifornia. Po prepustení Farrara však vzal Normandie do Texasu. Táto akcia viedla losangeleské policajné oddelenie k obvineniu Farrara z únosu vlastnej dcéry. Nakoniec bola Normandie nájdená v Texase so svojimi rodičmi, čo prinútilo úrady, aby zakročili a presťahovali ju so svojimi starými rodičmi do svojho sídla v Los Angeles.

 

 

Leov brat spomenul, že sa často pokúšal znovu spojiť s hercom, aby napravil ich napätý vzťah. Farrar sa naozaj chcel stretnúť aj svoju dcéru. Hoci si nemyslel, že DiCaprio zohral úlohu v tom, že stratil starostlivosť o svoju dcéru, veril, že meno jeho slávneho brata mohlo ovplyvniť rozhodnutie sudcu.

Keďže sa Adam stále snaží byť dobrým otcom svojej dcéry, zdá sa, že DiCaprio robí pre svoju neter všetko. Leo sa k nej správa ako k vlastnej dcére. Počas nedávnej letnej prestávky mal DiCaprio dovolenku so svojou rodinou, vrátane netere, otca a nevlastnej matky. Užívali si spoločné chvíle na palube lode pozdĺž talianskeho pobrežia.

 

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov