Foto

Aká profesia je tá najhoršia na svete? Patrí tam aj tá vaša?

profesia

videní: 6.3K

Aká profesia ja tá najhoršia na svete? Väčšina moderných profesií sa vyznačuje progresívnym zameraním a zvýšeným komfortom pracovného procesu. Niektorí odborníci však pracujú v hrozných podmienkach, ktoré môžu spôsobiť nenapraviteľné škody nielen na nervovom systéme, ale aj na živote vôbec.

Tento článok predstavuje výber najhorších profesií na svete.

Je ta vaša profesia najhoršia? Toto je tých 10 najhorších na svete!

Zamestnanec nemocničnej práčovne

Zamestnanci nemocničnej práčovne pracujú v stiesnených a dusných priestoroch plných špinavej bielizne. Počas pracovného procesu sa títo ľudia môžu nakaziť závažnými infekciami. Títo odborníci sú tiež vystavení mnohým pracovným rizikám: Chemická expozícia, fyzické zranenia, nehody.

Čistič prenosných toaliet

Práca čističov toaliet nie je príjemná: títo odborníci pomocou vysávacieho zariadenia umývajú nádrže pod záchodovými miskami a zbierajú rozptýlené odpadky. Zvyčajne musí špecialista vyčistiť aspoň 10 kabín v priebehu 1 pracovného dňa. Proces čistenia netrvá príliš dlho, ale neprináša pozitívne emócie.

Drevorubač

Ide o jednu z najnebezpečnejších profesií na svete: drevorubači sú zabíjaní takmer 11-krát častejšie ako iní profesionáli. Rezanie stromov je len zvonku, zdá sa to jednoduché, ale v skutočnosti musíte pracovať so špecializovaným vybavením na miestach so zvýšeným nebezpečenstvom.

 

Podľa oficiálnych štatistík sa len za 1 rok stane v oblasti tejto profesie najmenej 30 tisíc úrazov. Veľkú hrozbu predstavujú nielen pracovné nástroje v podobe ostrej píly, ale aj veľké konáre stromov.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov